جمعه, ۱۲ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 2 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

استفان هاوکینگ، فیزیکدان برجسته و یک میلیاردر روسی به نام «یوری میلنر» اعلام کردند که به دنبال ترکیب‌کردن ظرفیت محاسباتی با قدرتمندترین تلسکوپ‌های جهان به منظور تقویت جست‌وجوی حیات فرازمینی هستند. هاوکینگ که با استفاده از فناوری صوتی رایانه‌ای در کنفرانس مطبوعاتی انجمن سلطنتی لندن سخن می‌گفت، دلیل آغاز این پروژه 100 میلیون دلاری را این‌گونه توصیف کرد: ما زنده‌ایم، باهوشیم و باید بدانیم. «میلنر» نیز در این باره گفت: حوزه تحقیقاتی ما بی‌سابقه است و شامل یک میلیون ستاره نزدیک، مرکز کهکشانی، صفحه کامل کهکشان راه شیری و 100 کهکشان نزدیک است.

4354689970

ســــــــازمان‌دهنـــدگان پــــــروژه Breakthrough Initiatives که توسط دانشمندان برجسته انگلیسی پشتیبانی می‌شوند، مدعی‌اند این بزرگ‌ترین پروژه تحقیقاتی برای یافتن حیات بیگانه است. پروژه مزبور شامل یک برنامه گوش‌سپاری و تلاش برای تحلیل مقادیر بالای سیگنال‌های رادیویی در جست‌وجو برای کشف علائم حیات فرازمینی است. این پروژه همچنین شامل برنامه پیغام‌رسانی و جوایز یک میلیون دلاری برای ارائه پیغام‌های دیجیتالی است که به بهترین وجه نمایانگر سیاره زمین باشند.با این حال، این پیغام‌ها ارسال نمی‌شوند زیرا به گفته دانشمندان از جمله هاوکینگ، پیغام‌های ارسال‌شده به فضا ممکن است اقدامات خشونت‌آمیز بیگانگان را به دنبال داشته باشد. 

این پروژه همچنین توسط تلسکوپ 100 متری «بانک سبز رابرت سی. بایرد» در ویرجینیای غربی آمریکا و تلسکوپ 64 متری «پارکز» در نیوساوث‌ولز استرالیا پشتیبانی می‌شود. علاوه بر این، رصدخانه Lick در کالیفرنیا در جست‌وجوی مخابره‌های لیزری نوری خواهد بود. این پروژه 50 برابر حساس‌تر از تحقیقات پیشین است و 10 برابر حوزه وسیع‌تری از آسمان را پوشش خواهد داد. پروژه جدید همچنین از برنامه SETI@home در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی بهره خواهد برد که از 9 میلیون داوطلب در سراسر دنیا برای ارائه قدرت رایانه‌ای با هدف جست‌وجوی داده‌های نجومی برای یافتن علائم حیات استفاده می‌کند. میلنر اعلام کرده این جست‌وجو کاملاً شفاف خواهد بود و به نرم‌افزاری با منبع باز تکیه خواهد کرد، بنابراین یافته‌های به دست‌آمده در سراسر دنیا به اشتراک گذاشته خواهد شد.

میلنر در نظر دارد دست‌کم به مدت 10 سال از این پروژه پشتیبانی کند، اما دانشمندان معتقدند برای اثبات وجود حیات بیگانه بیش از اینها زمان لازم است. هاوکینگ نیز معتقد است برنامه جدید باید موفق شود زیرا به منابع چندگانه‌ای از جمله دسترسی به تلسکوپ‌های بزرگ، ظرفیت داده‌ای عظیم و تعهد مالی بلندمدت متکی است. وی اعلام کرد: وقت آن رسیده که پاسخی برای جست‌وجوی حیات فرازمینی پیدا کنیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/2fs0ctdh
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه