جمعه, ۱۰ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Fri, 30 Jan(1) 2026 /
           
فرصت امروز

پاپ فرانچسکو رهبر کاتولیک‌های جهان در واتیکان در جمع 40هزار سالمند بر لزوم احترام، مواظبت بیشتر و قدردانی از سالمندان تاکید کرد. پاپ فرانچسکو با مذمت بی‌توجهی به سالمندان، رها ساختن آنان به حال خود را پدیده‌ای همسان با اوتانازی پنهان یا کشتن از روی ترحم خواند. کسی که به پدربزرگ و مادربزرگش بی‌توجهی می‌کند آینده‌ای ندارد چرا که چنین کسی بدون هویت و حافظه می‌ماند و ریشه‌اش را به دست خود قطع می‌کند.
براساس آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO)  در حال حاضر 600 میلیون نفر در دنیا، بالای 60 سال دارند و این رقم در 11 سال آتی دو برابر شده و تا سال 2050 میلادی به دو میلیارد نفر خواهد رسید. به گزارش یورونیوز، در پایان این مراسم «آندریا بوچلی»، خواننده نابینای ایتالیایی ترانه «با تو راهی خواهم شد» را برای حضار اجرا کرد.

برچسب ها : اخبار امروز جامعه
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/WTpJbc2w
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه