سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

4 سال مقاومت سپانلو

10 سال پیش ( 1393/8/10 )
 

محمدعلی سپانلو از انتشار مجموعه شعر «زمستان‌بلاتکلیف ما» و بازنشر کتاب «هزار و یک شعر» خبر داد و گفت: چهار سال مقاومت کرده است تا «هزار و یک شعر» بدون حذفیات چاپ شود. این شاعر و مترجم درباره شعرهای مجموعه تازه منتشرشده «زمستان بلاتکلیف ما» به ایسنا گفت: شعرهای این مجموعه در دوره‌ای می‌گذرد که من در رختخواب و بستری بودم و شامل بیش از 30 شعر کوتاه و بلند می‌شود.

بخشی از شعرهای این مجموعه قبل از بیماری و بعد از مجموعه‌ شعر «کاشف از یاد رفته‌ها» سروده شده و بخش عمده‌ آن هم در پاییز و زمستان 89 سروده شده است که من همه‌ این شش ماه را بستری بودم. رویاها و تب‌ها این شعرها را حرکت می‌دهند و مشخص نبود این زمستان کی به پایان می‌رسد. مجموعه شعر «زمستان بلاتکلیف ما» در 92 صفحه با شمارگان 2000 نسخه و قیمت 5500 تومان در نشر چشمه منتشر شده است. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/92a8FRQ3
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه