یکشنبه, ۲۶ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sun, 15 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

پادکست رسمی بانک دی با عنوان «صدای دی» با حضور مدیرعامل بانک دی افتتاح و آغاز به کار کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، در این مراسم اولین برنامه صدای دی با عنوان «مهم ترین سرخط خبرهای اقتصادی ایران و جهان» با حضور مدیرعامل بانک دی اجرا و تولید شد.

بر اساس این گزارش، محمدرضا قربانی در جریان مراسم افتتاح رادیو اینترنتی در پیامی صوتی با مخاطبان رادیو اینترنتی صدای دی صحبت کرد. مدیرعامل بانک دی در این پیام ضمن قدردانی از تلاش های همکاران اداره روابط عمومی، راه اندازی پادکست اختصاصی «صدای دی» را با تکیه بر ظرفیت ها و توانمندی های داخلی اقدامی خلاقانه و مؤثر دانست.

او همچنین این موفقیت را به همکاران ارزش آفرین خانواده بزرگ گروه مالی دی و شنوندگان تبریک گفت و بر توسعه فعالیت های این رادیو در زمینه مسئولیت های اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

گفتنی است امروزه با افزایش ضریب نفوذ اینترنت در ایران و همه گیر شدن استفاده از گوشی های هوشمند، میزان تقاضا برای بهره بردن از قابلیت های مختلف چند رسانه ای افزایش یافته است. اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی نیز در پاسخ به این تقاضای مخاطبان و با رویکرد اگاهی بخشی در زمینه تحولات اقتصادی و نظام بانکی اقدام به راه اندازی پادکست «صدای دی» کرده است.

این رادیو در گام های بعدی برنامه های دیگری در حوزه های مختلف از جمله مسئولیت های اجتماعی، فرهنگی و گفت وگو با کارشناسان و صاحب نظران حوزه اقتصادی را در دست تولید دارد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/IyQxJBcd
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه