جمعه, ۲۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Fri, 11 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و صندوق توسعه ملی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از بانک پارسیان به عنوان بانک فعال در حوزه گردشگری، تجلیل کرد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان در این مراسم یکی از مهم ترین اولویت های بانک پارسیان را حمایت از کسب و کار، تولید و اشتغال برشمرد و افزود: بانک پارسیان از جمله بانک هایی است که طی سال های گذشته همواره پشتیبان برنامه های اقتصادی دولت برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور بوده است.

پرویزیان با اعلام آمادگی برای کمک به اشتغال در حوزه های مختلف از جمله در حوزه زیرساخت های گردشگری و سیستم های پرداخت، تصریح کرد: این بانک با استفاده از تمام ظرفیت های خود، همه توان خود را برای توسعه اشتغال پایدار و تحقق منویات مقام معظم رهبری به کار می گیرد.

جلسه امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و صندوق توسعه ملی در راستای توسعه متوازن و کمک به توزیع عادلانه ثروت، ایجاد کسب و کار و اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد، با حضور علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در تاریخ ۲۰ مردادماه در محل سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/qEXoVlnZ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه