جمعه, ۲۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Fri, 11 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش روابط عمومی بانک دی، در این مراسم، محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک دی ضمن قدردانی از تلاش های ملی پوشان تنیس روی میز کشورمان در کسب عنوان نایب قهرمانی دسته دوم مسابقات 2018 جهانی سوئد گفت: بانک دی از بدو تأسیس همواره در کنار رسالت اقتصادی خود توجه ویژه ای به حوزه مسئولیت اجتماعی داشته و خود را در قبال حفظ، مراقبت و کمک به جامعه ای که در آن فعالیت می کند، مسئول می داند و این امر یکی از ارزش های سازمانی و مدیریتی بانک است.

مدیرعامل بانک دی با اشاره به اینکه طی این سال ها یکی از حوزه های مورد علاقه بانک دی، حمایت از ورزش قهرمانی بوده است، افزود: بانک دی سابقه حمایت از ورزش های مختلفی مانند اسکی، والیبال و تنیس روی میز را در کارنامه خود دارد و مفتخر است که با حمایت مالی خود زمینه ساز نخستین صعود تاریخی تیم ملی والیبال ایران به المپیک شده و اکنون این تیم توانسته به جایگاه واقعی و مطلوب خود در عرصه جهانی دست یابد.

قربانی با یادآوری اینکه بانک دی در سال های گذشته صاحب یک تیم قدرتمند در لیگ برتر تنیس روی میز ایران بوده است، گفت: حمایت های بانک دی از تنیس روی میز از سال 1391 تاکنون ادامه دارد که کسب سهمیه المپیک جوانان آرژانتین، کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی سوئد و مجوز حضور در دسته اول جهانی و نیز کسب مدال تیمی و مقام سومی مسابقات آسیایی توسط تیم جوانان پس از 60سال را می توان از نتایج چشمگیر آن برشمرد.

مدیرعامل بانک دی سرمایه گذاری و حمایت درست و هدفمند نهادهای اقتصادی از ورزش را یک ضرورت در حوزه مسئولیت های اجتماعی دانست و گفت: موفقیت تیم هایی مانند والیبال و تنیس روی میز در عرصه جهانی موید این است که ورزش کشور می تواند با پشتیبانی مالی بانک ها اتفاقات بزرگ تری را رقم بزند.

قربانی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تیم ملی تنیس روی میز کشورمان در مسابقات آسیایی جاکارتا، ورزشکاران را پرچم داران و سفیران ورزش در عرصه بین المللی دانست و گفت: باید از طریق ورزش قهرمانی و کسب عناوین قهرمانی، پرچم پرافتخار ایران اسلامی در جهان به اهتزاز درآید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7z2ct3yC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه