بهروز خدارحمی، دبیرکل کانون نهادهای سرمایه‌گذاری درخصوص روند این روزهای بازار سهام با اشاره به اینکه بعد از توافق هسته‌ای بیشتر بازارها در وضعیت انتظاری به‌سر می‌برند، بیان کرد: برداشته شدن تحریم‌های اقتصادی به زمان نیاز دارد، بنابراین آثار رفع تحریم‌ها نیز پس از عملیاتی شدن توافق برجام در بازار سهام خود را نشان می‌دهد. وی معتقد است رفع تحریم‌ها نیازمند زمان است، اما آثار رفع تحریم‌ها به مرور زمان و با رفع کامل آنها در همه بازارها پدیدار می‌شود. بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که بلافاصله پس از اعلام توافق هسته‌ای بازارهای کشور روند صعودی به خود بگیرند.

خدارحمی درخصوص اینکه با‌وجود چشم‌انداز مثبت اقتصادی و خبرهای خوش چرا بازار سهام همچنان در روند نزولی است، بیان کرد: بازار سهام این روزها با عرضه‌هایی مواجه می‌شود که ریشه در کمبود نقدینگی در اقتصاد دارد به این ترتیب که گروهی از سرمایه‌گذاران حقوقی این بازار به دلیل نیاز به نقدینگی به ناچار اقدام به فروش سهام می‌کنند و از آنجایی که بازار از رونق پایداری برخوردار نیست گاهی مجبورند سهم‌های خود را زیر قیمت عرضه کنند و همین موضوع باعث خواهد شد که بازار سهام منفی شود.

وی با اشاره به آنکه این وضعیت در همه بازارهای کشور حکمفرماست، بیان کرد: چون شاخصی به‌عنوان دماسنج، شبیه آنچه در بورس است در دیگر بازارها وجود ندارد، نمی‌توان رکود آن بازارها را به‌طور محسوس درک کرد. وی با اشاره به اینکه بازار سهام باید در مسیر اقتصاد کشور حرکت کند، بیان کرد: بورس تافته جدابافته نیست و اگر در شرایط رکود اقتصادی، مسیر بورس در بلندمدت صعودی باشد، به‌طور حتم می‌توان به آن بازار اتهام حبابی بودن قیمت‌ها را زد. وی بورس را آیینه تمام نمای اقتصاد کشور دانست و گفت: از آنجایی که بورس‌ها کمی زودتر از دیگر بازارها می‌توانند آینده را به تصویر بکشند، بنابراین زودتر از دیگر ارکان اقتصادی رشد یا نزول پیدا می‌کنند که البته این زمان با توجه به عمق و کارایی بازار در هر کشوری متفاوت است.

خدارحمی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود آثار عملی توافق بر اقتصاد در شش‌ماهه نخست سال آینده پدیدار شود، بیان کرد: باتوجه به ویژگی پیشرو بودن بازار سهام، انتظار معقولی است که از اواخر امسال یا از ماه‌های نخست سال آینده بازار سهام حرکت رو به جلوی خود را آغاز کند.