دوشنبه, ۲۰ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Mon, 9 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان از اختصاص سه میلیارد تومان تسهیلات صندوق مهر امام رضا(ع) به بافندگان فرش در شرق اصفهان خبر داد. محمد مجیری گفت: این مبلغ در راستای رفع مشکلات ناشی از خشکسالی و کمک به مردم این منطقه پرداخت می‌شود. مبلغ یک میلیارد تومان به اتحادیه تعاون روستایی، 800 میلیون تومان به اتحادیه تعاون شهری و یک میلیارد و 200 میلیون تومان به اتحادیه بازرگانی اختصاص یافته است.

وی افزود: مرکز ملی فرش ایران نیز بودجه 180میلیون تومانی در اختیار اداره فرش سازمان صنعت و معدن و تجارت استان اصفهان قرار داده تا در دو ماه آینده دوره آموزشی رنگرزی را با دعوت از استان‌های کشور برگزار کند.

 

استان اصفهان به دلیل توانمندی‌هایی که در زمینه رنگرزی دارد، داوطلب برگزاری این دوره شده است. مجیری اظهار کرد: هفدهمین نمایشگاه تخصصی-صادراتی فرش دستباف اصفهان در حالی به کار خود پایان داد که علاوه بر حضور قابل توجه خانواده‌ها و دوستداران و خریداران در این دوره از نمایشگاه، حضور شخصیت‌های سیاسی مانند سفیر کشور بوسنی، کاردار اول اوکراین، ونزوئلا و یک هیات تجاری از کشور چین وجهه تازه‌ای به نمایشگاه داد.

وی ارتقای صنعت فرش دستباف اصفهان را در گرو حمایت از تشکل‌ها دانست.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vgFtew5r
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلد
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه