کلاف دوم هم اختصاص دارد به معرفی استان کرمان و توجه ویژه به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این استان. در این خصوص مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان می‌گوید: استان کرمان، دارای جاذبه‌های گردشگری منحصربه‌فردی است که می‌تواند گردشگران با علایق ویژه را به سوی خود جلب کند.

محمود وفایی در نشستی با معاون توسعه و اقتصاد شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی کشور با اشاره به اینکه باید در تبلیغات جاذبه‌های گردشگری استان، خلاقیت به خرج داده و از روش‌های مختلفی برای شناساندن آنها به گردشگران و سرمایه‌گذاران خارجی استفاده کرد، اظهار داشت: اگر سرمایه‌گذار از بازگشت سرمایه خود مطمئن باشد، قطعا انگیزه بیشتری برای حضور در این عرصه دارد.

2353331135131515313512255135135123511

وی افزود: ما به‌دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی برای هتل‌سازی هستیم، چراکه استان کرمان دارای فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری است. وی به همکاری سازنده استانداری و شهرداری کرمان برای احیای بافت تاریخی کرمان اشاره کرد و گفت: مطمئنا احیای بافت تاریخی، زمینه‌ساز و موجب تشویق سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، به‌ویژه هتل‌سازی می‌شود. وی خواستار همکاری شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی جهت ساخت هتل‌های‌4‌و‌5 ستاره در کرمان شد و افزود: با توجه به افزایش گردشگران در استان، افزایش زیرساخت‌های گردشگری از جمله هتل از ضروریات است.

ما هم در این کلاف پیشنهاد می‌دهیم سرمایه‌گذاران بالقوه بخش گردشگری، مخصوصا در زمینه ساخت هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در این استان با حمایت و استفاده از ظرفیت‌های موجود استان، وارد بحث توسعه گردشگری استان کرمان شوند.