دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Mon, 12 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

خسرو فرحی مدیرعامل پست بانک ایران در مراسم جشن آغاز فعالیت شرکت بیمه تجارت‌نو گفت: بیش از 12هزار شعبه و باجه پست‌بانک‌ایران، خدمات متنوع بیمه‌ تجارت‌نو را در اقصی نقاط کشور ارائه خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی پست بانک ایران، خسرو فرحی مدیرعامل پست بانک ایران با اعلام این خبر و تبریک اعیاد شعبانیه گفت: ظرفیت‌های بالقوه این بانک فرصت مناسبی برای بیمه تجارت‌نو است که بتواند خدمات متنوع بیمه‌ای را در شعب و باجه‌های سراسر کشور گسترش دهد.

بیش از 12 هزار شعبه و باجه پست‌بانک‌ایران، خدمات بیمه‌ تجارت‌نو را ارائه خواهند کرد

خسرو فرحی تصریح کرد: بانک تخصصی حوزه ICT و بانک توسعه‌‌ای در روستاها دو رویکرد اصلی پست بانک ایران است و تلاش می‌کند با تأمین سرمایه‌های مورد نیاز این بخش‌ها در توسعه فعالیت‌های دانش بنیان و رونق تولید و کسب‌های خرد و متوسط بیش از پیش سهیم باشد.

فرحی تأکید کرد: حضور بانک تجارت و پست‌بانک‌ایران به عنوان دو بانک بزرگ در جمع سهامداران شرکت بیمه ‌تجارت‌نو، فرصت مناسبی برای عرضه خدمات بیمه‌ای است که باید از این فرصت استفاده کافی شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/80xL5RyI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه