جمعه, ۲۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 16 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش نشریه فوربس، برخی کارشناسان مسائل اقتصادی و مالی می‌گویند رمز موفقیت روسیه در فائق آمدن بر مشکلات مالی و اقتصادی که در پی تحریم‌های کشورهای غربی بر این کشور تحمیل شده در این است که مردم این کشور تحمل مشکلاتی را دارند که مردم دیگر کشورها ندارند. جورج فریدمان در گفت‌وگو با نشریه فوربس گفت: افزایش تحریم‌های کشورهای غربی علیه روسیه نتوانست نظر مردم روسیه را از رهبرانشان آن‌گونه که کشورهای غربی امیدوار بودند برگرداند، زیرا ولادیمیر پوتین از حمایت بالای مردمی برخوردار است. 

وی افزود: مشکلات اقتصادی هیچ‌گاه مانع از آن نشده که روسیه در نبردها پیروز نشود و مردم آن با ‌شرافت زندگی نکنند. فریدمان در‌همین‌باره افزود: من با مردم روسیه گفت‌وگو کردم و به این نتیجه رسیدم مشکلات اقتصادی زیاد مردم این کشور را نگران نمی‌کند و مشکلات اقتصادی در رأس مشکلات مردم روسیه نیست. وی با توجه به مشاهدات نزدیکش از مردم روسیه، نتیجه‌گیری کرد کشورهای اروپایی و آمریکا درباره تاثیر‌گذاری تحریم‌های خود علیه روسیه دچار اشتباه راهبردی شده‌اند. این سیاستمدار آمریکایی افزود روس‌ها متقاعد شده‌اند اقدامات تحدیدی و تحریم‌ها هرچقدر هم سنگین و شدید باشد مسکو را تسلیم نخواهد کرد، چون مردم روسیه به هر قیمتی از دولت‌شان حمایت خواهند کرد.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Iip3ZQO9
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه