دوشنبه, ۱۷ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Mon, 8 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

سودوکو,شماره102

10 سال پیش ( 1393/9/5 )
 

بانک مرکزی جزییات گزارش شاخص بهای کالاها و خدمات مصرف در مهر ماه امسال را منتشر کرد که براساس آن قیمت گروه بهداشت و درمان با 9/28 درصد بیشترین افزایش را داشته است. از بین 12 گروه نیز تنها قیمت گروه دخانیات با کاهش ( 1/7 درصدی) همراه بوده است.

همچنین شاخص بهای گروه‌های خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها 8/7 درصد، ارتباطات 2/12 درصد، پوشاک و کفش 5/17 درصد، حمل و نقل 7/25 درصد، تفریح و امور فرهنگی 2/14 درصد، تحصیل 8/14 درصد، رستوران و هتل 2/18 درصد، مسکن، آب، برق و گاز و سایر سوخت‌ها 5/16 درصد و اثاث، لوازم و خدمات مورد استفاده در خانه 8/8 درصد افزایش داشته است.

شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران (شاخص تورم) در مهر ماه 1393 به عدد 8/20 رسید که نسبت به ماه قبل 4/1 درصد افزایش داشت. این تغییر مشابه درصد افزایش مربوط به شهریورماه 1393 بوده است. شاخص مذکور نسبت به ماه مشابه سال قبل 6/14 درصد افزایش یافت.

برچسب ها : فرصت آزاد سودوکو
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/IZ8JtpVw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه