جمعه, ۲۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 16 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون اول رییس‌جمهور با اعلام اینکه کشور به‌شدت با کمبود منابع آب روبه‌رو است، گفت: سال ۹۴ یکی از درخشان‌‌ترین سال‌‌ها در بخش آب و خاک خواهد بود. اسحاق جهانگیری در آیین بهره‌برداری از پروژه آبیاری، زهکشی و ترمیم سد انحرافی دویرج اظهارداشت: دولت بر موضوع آب به‌عنوان یکی از تنگناهای بزرگ پیش‌روی توسعه ایران تمرکز کرد و برای همین تاکید داشت که برخی طرح‌‌های مهم در حوزه آب و خاک که سال‌ هاست به‌صورت نیمه‌تمام باقی مانده باید به سرعت به بهره‌برداری برسند.

معاون اول رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه سال ۹۴ یکی از درخشان‌‌ترین سال‌‌ها در بخش آب و خاک خواهد بود گفت: میزان بارش‌ها در سال‌های اخیر کاهش یافته و دمای کشور نیز قدری بالاتر رفته که این موضوع ایجاب می‌کند در زمینه تامین آب و مدیریت مصرف تلاش بیشتری داشته باشیم. وی با بیان اینکه کشور به‌شدت با کمبود منابع آب روبه‌رو است و برای جبران آن نیازمند اقدام‌های بزرگی هستیم، گفت: میزان بارش‌ها در سال‌‌های اخیر کاهش یافته و دمای کشور نیز قدری بالاتر رفته که این موضوع ایجاب می‌کند در زمینه تامین آب و مدیریت مصرف تلاش بیشتری داشته باشیم.

جهانگیری ادامه داد: دکتر روحانی طی نامه‌‌ای به رهبر معظم انقلاب درخواست کرد تا برای اجرای طرح‌های مهم آب و خاک کشور حدود ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به‌عنوان وام در اختیار دولت قرار گیرد و مقام معظم رهبری نیز با این درخواست که یک ضرورت برای کشور بود، موافقت کردند. معاون اول رییس‌جمهور افزود: یک محدودیت پیش‌روی دولت برای استفاده از این منابع این بود که باید آن را به ریال تبدیل می‌کرد و برای این کار دو راه پیش‌رو داشت. وی با بیان اینکه ساده‌‌ترین راه پیش‌روی دولت این بود که این میزان ارز را به بانک مرکزی بدهد و معادل آن ریال دریافت کند اما این کار باعث می‌شد که تورم در کشور افزایش یافته و بر ملت ایران فشار وارد شود.

وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه مدیریت فعلی دولت، مدیریتی مجرب، آگاه و صاحب‌نظر است تصریح کرد: دولت برای تبدیل ارز به ریال روشی را انتخاب کرد که خود قدری به زحمت افتاد، اما مانع از ایجاد زحمت برای مردم و افزایش تورم شد. جهانگیری تاکید کرد: باید این میزان ارز به بهترین روش ممکن که هیچ تحمیلی بر تورم نداشته و فشاری بر مردم وارد نکند در اسرع وقت به ریال تبدیل شود و وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی نیز باید پیمانکاران خود را تجهیز کنند تا با استفاده از این منابع بتوانند طرح‌های مرتبط با آب و خاک در استان‌‌های مختلف را به اجرا برسانند که امیدوارم با تحقق این امر سال ۹۴ یکی از درخشان‌‌ترین سال‌‌ها در بخش آب و خاک بوده و شاهد اجرای پروژه‌‌های متعدد در این زمینه باشیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/BNIMvZ0X
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه