دوشنبه, 24 شهریور 1393 - 08:58

دبیر انجمن صنایع لبنی:

دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: براساس توافقات و مکاتبات صورت‌گرفته با کارخانه‌های لبنی، محصولات لبنی از پایان شهریور ماه عاری از هر گونه چربی گیاهی از جمله روغن پالم می‌شود.

رضا باکری اظهار کرد: تمام محصولاتی که دارای پروانه ساخت با چربی گیاهی نیستند به‌ویژه شیر، ماست، انواع خامه صبحانه و پنیر سفید ایرانی بدون هر گونه چربی گیاهی تولید می‌شوند و در فرآیند تولید آن از چربی گیاهی طبیعی استفاده می‌شود اما اگر کارخانه‌ای بیش از این، از چربی گیاهی استفاده کرده باشد، متخلف محسوب می‌شود و باید طبق قوانین و مقررات موجود با او برخورد کرد.

وی افزود: از سال 1388 هفت قلم کالا در صنعت لبنیات از سازمان غذا و دارو مجوز استفاده از چربی گیاهی گرفته‌اند که در این راستا 450 پروانه ساخت برای این کالاها از جمله پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، انواع بستنی‌ها و خامه گیاهی قنادی صادر شد، اما طبق توافقات صورت‌گرفته از 31شهریور ماه امسال همه پروانه‌های صادرشده به حالت تعلیق در می‌آید.

به گزارش ایسنا، دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: در جلساتی که با کارشناسان سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، انستیتو تغذیه و کارشناسان بهداشت تغذیه در کمیته‌های تخصصی انجمن صنایع لبنی داشتیم، مقرر شد پس از به تعلیق درآمدن پروانه ساخت مجوزهای صادرشده برای استفاده از چربی گیاهی پروفایل اسیدهای چرب در روغن‌های مجاز گیاهی استخراج شود و در اختیار اداره کل نظارت بر غذای وزارت بهداشت قرار گیرد تا برای تصمیم‌گیری مجدد در این زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید