چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Wed, 14 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

تنزل رتبه دربهبود کسب و کار

7 سال پیش ( 1397/1/17 )
 

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس گفت: رشد اقتصادی مطلوب زمانی محقق می شود که اشتغال همگام با آن افزایش یابد، اما در کشور رشد اقتصادی غیراشتغال زا و فاقد کارایی لازم است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی پیش از ظهر چهارشنبه در نخستین نشست شورای اداری سال ۹۷ استان مرکزی در اراک اظهار داشت: مقام معظم رهبری شعار امسال را نیز با تاکید بر اقتصاد کشور و لزوم توجه به تولید داخلی و همچنین روی آوردن مصرف کنندگان به کالاهای تولیدی کشور انتخاب کرده اند که مسئولیت مهمی را بر دوش آحاد جامعه می گذارد.

وی افزود: هم اکنون در حوزه تولید چند قانون شامل سیاست های اصل ۴۴، قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، قوانینی هستند که اگر به شایستگی به آنها عمل شود، می توانند رونق تولید داخلی را رقم بزند.

کریمی بیان کرد: در قانون برنامه ششم توسعه نیز مجلس شورای اسلامی توجه ویژه ای به تولید داشته به طوری که از ۱۲۴ ماده این قانون، ۲۳ ماده که حدود ۱۹ درصد از کل مواد آن را تشکیل می دهد ناظر به حوزه تولید و حمایت از آن است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس خاطرنشان ساخت: آنچه که در این راستا باید به آن توجه شود تا به رشد اقتصادی دست یابیم، توازن و پایداری نرخ رشد و همچنین افزایش آن است، چراکه با رقم فعلی رشد اقتصادی نمی توان کشور را به سمت رشد و پیشرفت برد.

وی ادامه داد: مساله دیگر کشور غیراشتغالزا بودن رشد اقتصادی است، به این معنا که همپای رشد اقتصادی درصد شاغلان افزایش نداشته و از سوی دیگر در کشور وابستگی شدید نرخ رشد به درآمدهای نفتی وجود دارد.

کریمی تصریح کرد: در حوزه تولید در کشور با چالش های جدی مواجه هستیم که باید رفع شود تا تولید رونق گیرد، عملکرد کشور در خصوصی سازی طی یک دهه ای که از ابلاغ قانون آن می گذرد نشان دهنده موفق نبودن در این حوزه است.

وی اضافه کرد: در زمینه بهبود محیط کسب و کار نیز متاسفانه پیشرفت قابل توجهی نداشتیم و در طبقه بندی جهانی سال ۲۰۱۸ از این نظر، بین ۱۹۰ کشور با چهار رتبه تنزل به جایگاه ۱۲۴ رسیده ایم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/RMybhOeQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه