چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Wed, 14 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری عدم موفقیت کشور در جذب فناوری در بخش های صنعتی را ناشی از چالش های فرهنگی دانست و گفت: بر این اساس باید سیاست اصلی ما در سال جاری، تغییر رویکردها و ارتقای فرهنگ در بخش صنعت باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری در حاشیه بازدید از سیزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این مسابقات هر سال برگزار می شود، افزود: این رقابت ها هر سال بهتر از سال قبل برگزار می شود که این امر را می توان از رشد تیم های شرکت کننده در این رقابت ها مشاهده کرد.

وی با اشاره به چالش های حوزه رباتیک، اظهار کرد: مشکل بزرگی که در حوزه رباتیک داریم، تجاری سازی است به گونه ای که شاهدیم تجاری سازی در این حوزه به خوبی صورت نمی گیرد.

ستاری یادآور شد: این در حالی است که مشاهده می کنیم در این مسابقات 800 تیم ثبت نام کرده اند که عمدتا با پول شخصی ربات های خود را ساخته اند ولی تزریق فناوری های کسب شده در بخش صنعت با کندی صورت می گیرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باید در این راستا سیاست های ما تغییر کند، اظهار کرد: باید سیاست های ما در سال جدید این باشد که بتوانیم از این پتانسیل استفاده کنیم و جوانانی که با پول شخصی در این رقابت ها شرکت می کنند، حمایت کنیم.

وی در خصوص چالش های موجود در کشور در زمینه جذب فناوری ها در بخش های صنعتی، گفت: قبل از هر چیز ما مشکلات فرهنگی داریم. ما از لحاظ نیروی انسانی و سطح تکنولوژی در بسیاری از صنایع وضع خوبی داریم. در تجاری سازی نیز مشکلاتی داریم ولی بیش از هر موضوع دیگری ما چالش هایی در حوزه فرهنگ داریم.

ستاری با تاکید بر اینکه باید چالش های فرهنگی در بخش صنعت را حل کنیم، افزود: در این زمینه باید به ویژه سازمان هایی که به نوعی دولتی و یا خصوصی هستند وارد میدان شوند.

وی با بیان اینکه مساله ما این است که باید در حوزه رباتیک نگاه خود را تغییر دهیم، گفت: باید در این رقابت ها توسعه رباتیک دیده شود چرا که کشور نیروهای انسانی جوان و خوبی دارد و باید این افراد وارد بخش های صنعتی شوند.

رییس بنیاد ملی نخبگان در پاسخ به این سوال که میزان موفقیت معاونت علمی در جذب فناوری در صنعت، توضیح داد: ما یک سیستمی به نام دانش بنیان ایجاد کردیم که این سیستم نوعی اکوسیستم کارآفرینی است و امروز خوشحالم که می بینم این شرکت ها در حال بزرگ شدن هستند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/skDBo0fV
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه