جمعه, ۱۲ دی(۱۰) ۱۴۰۴ / Fri, 2 Jan(1) 2026 /
           
فرصت امروز
معاون سازمان توسعه تجارت توضیح داد

افت ارزش روبل، صادرات به روسیه را کاهش داد

9 سال پیش ( 1395/2/6 )
 

کاهش 39درصدی صادرات به روسیه در سال گذشته موضوعی بود که معاون سازمان توسعه تجارت، افت ارزش واحد پولی روسیه و استانداردهای سختگیرانه این کشور را عامل آن دانست.

محمدرضا مودودی در گفت‌وگو با ایسنا، تصمیم نهایی صادرات کالا به بازار مورد نظر را بر عهده صادرکننده و خارج از حیطه دولت دانست و گفت: آنچه در توان دولت است ایجاد تسهیلات صادراتی، مذاکرات تجاری، ورود به تعرفه‌ها و احداث خطوط تجاری است، اما ضربه نهایی برعهده بخش خصوصی و صادرکننده است.

72472462346246724724724136234624762473457835835

وی با بیان اینکه عواملی همچون عدم ثبات در ارز روسیه، استانداردهای سختگیرانه و میزان تقاضای این کشور از ایران، باعث افت صادرات به روسیه شده است، افزود: با افت شدیدی که روبل روسیه در مدت اخیر داشت، ریسک صادرات به‌شدت بالا رفت که این امر باعث عدم رغبت صادرکننده برای ارسال کالا به این بازار صادراتی است.

مودودی گفت: علاوه‌ بر این، روسیه تقریبا یک کشور اروپایی به‌شمار می‌رود و به همین دلیل استانداردهای سختگیرانه‌ای دارد که اجازه ورود هر کالایی را نمی‌دهد.

معاون سازمان توسعه تجارت افزود: شرکت‌های زیادی را برای مذاکره به روسیه بردیم و هیات‌هایی هم به ایران آمدند تا از خطوط تولید و صادرات محصولات ایرانی بازدید کنند که در نهایت چند کشور ایرانی اجازه صادرات را پیدا کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه برای داشتن تجارت موفق به روسیه نیاز به ساختار مناسب داریم، اظهار کرد: حتی در مواردی که توافق برای صادرات حاصل می‌شود گاهی تناژ درخواستی آنها با ظرفیت‌های تولید صادراتی ما همخوان نبود، به طوری که آنها تقاضایی برای بازار 250میلیون نفره مطرح می‌کردند، در حالی که ظرفیت‌های تولید داخل امکان تامین این میزان را ندارد.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر نیاز به اصلاح پارادایم صادرات برای تجارت با روسیه گفت: برای تامین ظرفیت‌های مورد نیاز و معامله با شرکت‌های غول‌پیکر روسی نیاز داریم نگاه پیله‌وری را که به کشورهایی مانند عراق و افغانستان در صادرات داشتیم عوض کنیم و تمرکز خود را برای ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی و افزایش تناژ صادرات بگذاریم تا توان تامین تناژ و کیفیت مورد نظر برای معامله با بازارهای بزرگ جهانی را داشته باشیم.

مودودی همچنین با اشاره به اینکه یکی از عواملی که باید مورد توجه قرار بگیرد، استانداردهای فی‌مابین است، گفت: نیاز به یکسان‌سازی استانداردها از جمله مواردی است که باید روی آن کار شود. ما به‌شدت آن را دنبال می‌کنیم و در مورد روسیه در بعضی از محصولات مانند لبنیات، آبزیان و ... این یکسان‌سازی اتفاق افتاده و نیاز داریم تا دامنه کسب استانداردهای مورد نیاز برای تجارت به بازارهای بزرگ را گسترش دهیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/DOwf1bNm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه