پنجشنبه, ۲۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 15 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

بانك‌های ایرانی در همه دهه‌های اخیر به دلایل متفاوت باید آنچه دولت از آنها خواسته را انجام می‌دادند. علاوه بر این بانك مركزی نیز سختگیری‌های خاص خود را بر مدیریت بانك‌ها اعمال كرده و می‌كند و آنها را ناچار می‌كند تصمیم‌هایی بگیرند كه برخلاف منافع ذی‌نفعان مثل سهامداران و سپرده‌گذاران است.

شاید این رفتار دستوری دولت بر بانك‌های دولتی توجه منطقی داشته باشد، اما یكسان‌سازی رفتار بانك‌های خصوصی با بانك‌های دولتی رفتاری غیراقتصادی است. بانك‌های ایرانی تحت این فشارها بوده و هستند كه منابع خود را كه با سختی و در رقابت نفسگیر تجهیز كرده‌اند به افراد حقوقی، حقیقی و حتی دولت می‌دهند و در شرایط نامساعد به مطالبات معوقه تبدیل می‌شود.

بانك پاسارگاد و بانك صادرات نمره قبولی گرفته‌اند

مطالبات معوقه منجر به این می‌شود كه منابع قابل وام دادن از دسترس خارج شوند و شرایط دشوار شود. با این همه، اما مدیریت‌های گوناگون بانك‌های دولتی و خصوصی در رعایت منافع سپرده‌گذاران موجب شده است برخی بانك‌ها مطالبات معوقه كمتری از دیگر بانك‌ها داشته باشند و در وضعیت بهتری قرار گیرند.

براساس این گزارش در میان بانك‌های خصوصی بزرگ‌تر بانك پاسارگاد كمترین مطالبات معوقه را به خود اختصاص داده است و در میان بانك‌های بزرگ دولتی، بانك صادرات كمترین مطالبات معوقه را داشته است. به گزارش ساعت ۲۴، صیانت از منافع سپرده‌گذاران ایجاب می‌كند كه اولاً دولت و بانك مركزی از دستور دادن پی‌در‌پی كه ناقض فعالیت بهره‌ور بانك‌ها به‌ویژه بانك‌های خصوصی می‌شود، دست بردارند و ثانیاً مدیران بانك‌ها نیز می‌توانند با متقاعد کردن مدیران دولتی و مدیریت بهره‌ور و كارآمد ضمن اینكه منابع خود را به كسانی دهند كه احتمال استرداد آنها بالاست، در پس گرفتن طلب‌های خود كارآمدی نشان دهند. تفاوت مدیریت كارآمد و مدیریت كمتر ناكارآمد را می‌توان با شاخص‌های متفاوت اندازه گرفت كه صیانت از منافع سپرده‌گذاران در بانك‌ها یكی از آنهاست.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/KnMHRbki
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه