محمدعلی رحیمی دولت‌آبادی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم مستعمل خودرو و صنوف وابسته در گفت‌وگو با «فرصت امروز» به فعالیت‌های این اتحادیه و مشکلات آن پرداخت.

صحبت‌هایی مبنی بر انتقال محل فعالیت اتحادیه به گوش می‌رسد، شما تأیید می‌کنید؟

بله به دلیل اینکه صنف فروشندگان لوازم مستعمل خودرو و صنوف وابسته از جمله مشاغل مزاحم شناخته شده است، مقرر شد برای ساماندهی و رفع پراکندگی صنف از طرفی و جلوگیری از مباحثی همچون مالخری و دزدی و. . . همه صنف در پروژه ثامن الحجج واقع در خیابان خاوران گرد هم آمده تا در محیطی متمرکز فعالیت کنیم. در این صورت مورد تأیید اتاق اصناف و اماکن نیز خواهد بود.

مشکلات صنف شما چیست؟

مشکلات صنف ما متعدد است. به‌عنوان مثال اعطای جواز کسب یکی از مباحثی است که مشکل‌ساز شده، زیرا به دلیل تغییر محل فعالیت صنف، جواز نمی‌دهند و از طرفی اماکن به جای برخورد با سارقین در فعالیت ما دخالت می‌کنند.

صحبت‌هایی شده مبنی بر ادغام اتحادیه‌ها، درست است؟

بله اتاق اصناف در نظر دارد با ادغام اتحادیه‌ها نسبت به کاهش تعداد آنها اقدام کند که در همین راستا اتحادیه فروشندگان لوازم مستعمل خودرو و صنوف وابسته با صنعتگران اتومبیل ادغام خواهد شد.