شنبه, ۲۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 14 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز
هشدار جدید برقی‌ها به نفتی‌ها:

ذخیره سوخت نیروگاه‌ها کم است

11 سال پیش ( 1393/10/3 )
 

یک مقام مسئول در وزارت نیرو با انتقاد از کاهش ذخیره سوخت مایع نیروگاه‌ها اعلام کرد: میزان گازرسانی به نیروگاه‌ها امسال 22 درصد افزایش یافته اما نسبت به برنامه‌ریزی وزارت نفت کاهش داشته است. عبدالرسول پیشاهنگ، معاون هماهنگی تولید توانیر درباره آخرین وضعیت ذخیره‌سازی سوخت مایع در نیروگاه‌های برق کشور، گفت: برای زمستان سال جاری ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت مایع در نیروگاه‌های کشور به بیش از شش میلیارد لیتر رسیده است. 

به گزارش مهر او با اعلام اینکه براساس استاندارهای جهانی، باید 45 روز سوخت ذخیره برای نیروگاه‌ها داشته باشیم که به همین خاطر شش میلیارد لیتر مخزن ذخیره سوخت نصب کرده‌ایم که مخازن راهبردی کشور است، تصریح کرد: باید در تمام طول سال به فکر تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها باشیم چراکه مصرف گاز در زمستان به‌دلیل رشد مصارف گرمایش و مصارف خانگی به‌شدت افزایش می‌یابد و مشابه مشکلی که صنعت برق در تابستان با آن مواجه است، بخش گاز کشور در زمستان با آن روبه‌رو است. 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تعیین سوخت جایگزین برای نیروگاه‌ها از تابستان اجتناب‌ ناپذیر است، اظهار کرد: اگر پیش‌بینی‌ها در تامین سوخت نیروگاه‌ها محقق نشود، بی‌گمان ضربه سختی به صنایع و نیروگاه‌ها و حتی به کل کشور وارد می‌شود. پیشاهنگ با بیان اینکه برق یک کالای لوکس نیست و همه زندگی مردم به برق وابسته است، افزود: اختلال در تامین برق موجب اختلال در زندگی عادی مردم می‌شود. 

معاون هماهنگی تولید توانیر با یادآوری اینکه اگرچه این مخازن با سرمایه‌گذاری وزارت نیرو احداث شده است، اما از آنجا که این مخازن، مخزن‌های ذخیره سوخت هستند، بیان کرد: وزارت نفت هم می‌تواند از آن استفاده کند که پیش‌بینی می‌شود، این مخازن به ‌موقع سوخت‌گیری شوند تا در مواقع اضطراری بتوان از آنها استفاده کرد. 

وی با بیان اینکه امسال در مقایسه با سال گذشته ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها کمتر است، تاکید کرد: باید با یک مدیریت دقیق و با همکاری وزارت نفت موضوع تامین سوخت نیروگاه‌ها را پیش ببریم تا مشکلی به‌وجود نیاید. 

این مقام مسئول با بیان اینکه با همکاری شرکت گاز و شرکت ملی پخش و پالایش نفتی، پایش لحظه‌ای و روزانه سوخت صورت می‌گیرد تا نیروگاه‌ها با کمبود سوخت روبه‌رو نشوند، خاطرنشان کرد: در سال‌جاری میزان تحویل گاز طبیعی به نیروگاه‌ها درمقایسه با سال گذشته 22 درصد افزایش، اما نسبت به برنامه‌ریزی وزارت نفت کاهش دارد. ضمن آنکه میزان ذخیره سوخت مایع نیروگاه‌ها در مقایسه با سال گذشته کمتر است. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/NTwWeshj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه