شنبه, ۱۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 3 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

20 نوامبر بود که کمپانی بنز از خودرو‌های جدید خود در شهر لس آنجلس رونمایی کرد. مرسدس GL به GLS تغییر نام داده است و این موضوع همراه با فیس لیفت و تغییراتی در این خودرو نیز همراه بوده است تا خودرویی نسبتا متمایز ارائه شود. لازم به ذکر است که سری خودرو‌های GL به خودرو‌های شاسی بلند کمپانی بنز خطاب می‌شود. در نام این مدل از خودرو (GLS)، حرف Sبیان‌کننده سری آن است. این مدل رونمایی شده، هفت نفره است و قابل توجه‌ترین تغییرات را باید در کنسول میانی جدید با نمایشگر SIV در داخل کابین سرگرمی دانست که دارای نمایشگر تبلت گونه 8 اینچی است و از طریق صفحه لمسی در بین صندلی‌ها نیز کنترل می‌شود. از سری S به بعد در خودرو‌های بنز کلید‌های کنترل لمسی جلب توجه می‌کند که در GLS نیز این امکان موجود است.

34662426472426234624734737437347

فرمان ماشین سه پره و به روز شده و دارای پوششی از جنس چرم Nappa است و مطابق با آرم شرکت بنز طراحی شده و دارای کلید‌های کنترل چند‌منظوره است. فرمان خودرو‌های سری GLS از نظر انحنا و راحتی نسبت به قبل بهبود چشمگیری داشته است و بسیار راحت و خوش دست است.

دسته‌ای جدید از ‌LED‌های متحرک در درون چراغ‌ها قرار دارد و چراغ‌های مخصوص روشنایی در روز نیز تعبیه شده است و همچنین ویژگی‌های دیگر همچون چراغ‌های ترمز و نمای پشتی دارای طرح‌های گرافیکی را نیز داراست. در این مدل روی توری جلوی کاپوت ستاره (مارک کمپانی) نیز نسبت به سری‌های قبلی درشت‌تر است و در سپر‌های جلو و عقب نیز تغییراتی صورت گرفته و ظاهری اسپورت به خود گرفته است. این سری دارای رنگ بدنه جدید و متفاوت و رینگ‌های برجسته کاملا متفاوتی است. برخی دبگر از ویژگی‌های این سری از شاسی بلند‌های GLS :

*‌ ثابت‌کننده سرعت
*‌ چهار عدد کمک فنر الکتریکی
*‌ سیستم ESP (بالا بردن پایداری خودرو و کاهش تصادفات)

در قلب این سری از خودرو‌ها و در زیر کاپوت آنها موتور‌هایی به شرح زیر موجود است:

*‌ در مدل GLS 500 که در اروپا به فروش خواهد رسید، در زیر کاپوت یک موتور قوی با قدرت 450 HP اسب بخار نقش ایفا می‌کند.
*‌ در قلب مدل GLS 63 AMG یک موتور قوی هشت سیلندری (V8) دارای 27 اسب بخار بیشتر نسبت به مدل قبلی، یعنی 477 HP اسب بخار است.
*‌ مدلGLS 450، از موتوری 0.3 لیتری و 6‌سیلندری (V6) با قدرت 362 HP اسب بخار بهره می‌برد.
*‌ در جبهه ماشین‌های دیزلی نیز مدل GLS‌350d 4 Matic با موتوری 6 سیلندری و 255 اسب بخار به بازار فروش قدم خواهد گذاشت.
*‌ کلاس GLS در بازار آمریکا، فروش خود را با مدل GLS 550 که دارای موتور 4.7 لیتری تواین توربو و 8 سیلندری و با قدرت 450 اسب بخاراست شروع خواهد شد.

هنوز در مورد قیمت این کلاس از خودرو‌ها اخبار رسمی و دقیقی منتشر نشده است اما گفته می‌شود که بین رده قیمت 63600 تا 119450 دلار خواهد بود.

منبع: autoevolution.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/S5GAQbTi
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه