پنجشنبه, ۱۳ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Thu, 4 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

نایب رییس کمیسیون تجارت اتاق تهران با بیان اینکه سرمایه‌گذاری خارجی یکی از راه‌های علاج رکود است، گفت: خودروسازان سال گذشته با ۲۵درصد ظرفیت کار می‌کردند و امسال با ۵۰درصد ظرفیت کار می‌کنند.

مجیدرضا حریری در گفت‌وگو با فارس در مورد وضعیت اقتصادی کشور و سخنان رییس‌جمهور مبنی بر خروج از رکود، ارزیابی خود را این گونه عنوان کرد که خروج از رکود یک مفهوم و رونق گرفتن معنای دیگری دارد.

وی به این نکته اشاره کرد که تعریف اقتصادی خروج از رکود، یعنی نرخ رشد اقتصادی از منفی به مثبت برمی‌گردد، حتی اگر این رقم نیم درصد از صفر بالاتر باشد، اما برای اینکه بگوییم رونق اقتصادی رخ داده باید در شرایط فعلی حداقل دو سال پیاپی تراز تجاری ما بالای مثبت پنج درصد باشد.

نایب رییس کمیسیون تجارت اتاق تهران با تاکید بر اینکه اگر در سه سال آینده با نرخ رشد مثبت سه حرکت کنیم، تازه به جایگاه سال 88 خواهیم رسید، وی افزود: البته آمارهای موجود حاکی از آن است که صنایع موثر بر رونق کشور مانند فولاد، مس و خودروسازی رشد مثبت و رو به جلو داشته‌اند، تا حدی که در فولاد 9 درصد رشد، در صنایع مس 13 درصد و در خودروسازی رشد بالایی داشته‌ایم، چرا که خودروسازهای ما در سال گذشته با 25 درصد ظرفیت کار می‌کردند، اما اکنون این رقم به بالای 50 درصد رسیده است.

حریری افزایش واردات کالاهای سرمایه‌ای، مواد اولیه و واسطه‌ای را موید افزایش تولید در کارخانجات دانست و افزود: آمار گمرک نشان می‌دهد، واردات این گونه مواد که برای افزایش تولید انجام می‌شود، نسبت به سال قبل ۳۴درصد بیشتر شده است.

به نتیجه رسیدن مذاکرات، رسیدن به ثبات اقتصادی و داشتن محیط امن برای سرمایه‌گذاری نکته کلیدی دیگری است که عضو نمایندگان اتاق ایران به آن اشاره کرد و گفت: نقل و انتقال پول و نبودن فضای امن از نظر سرمایه‌گذار خارجی از دیگر مواردی است که باید با برداشته شدن تحریم‌ها و به نتیجه رسیدن مذاکرات برطرف شود، اما نباید فراموش کرد که با انضباط مالی که دولت از سال گذشته در پیش گرفت، رشد اقتصادی را از منفی 5.8 به منفی 2.3 در سال گذشته رساند و امسال این رقم به گواه سازمان‌های بین‌المللی به مثبت نیم تا یک رسیده است.

وی تصریح کرد: البته آثار مثبت رونق و خروج از رکود با یک فاصله دو تا سه ساله مشهود است، همان‌طور که اقتصاددانان در سال‌های 88 و 89 راجع به رکود هشدار می‌دادند، ولی مردم و بازار در سال 91 آن را لمس کردند. حریری بهترین راهکار حرکت به سمت رونق و کمترین اثر تورمی را ورود سرمایه‌گذاری خارجی دانست، همان‌طور که در نسخه خروج از رکود دولت نیز بر ثبات در محیط کلان اقتصادی و بهبود فضای کسب‌و‌کار تاکید شده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/JbfKGyXi
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
قیمت طلا و سکه در آخرین معاملات بازار / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ قیمت خودرو های داخلی و مونتاژی در بازار / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ هنر گفت وگو با غول ها: استراتژی محتوای پول ساز در دنیای B2B تاثیر نوسانات ارزی بر قیمت بلیط هواپیما خارجی در پته قیمت طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ شاخص کل بازار بورس رشد ۴۶ هزار واحدی را تجربه کرد قیمت دلار آزاد بازار امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ غلبه بر عدم قطعیت: ماموریت مدیران موفق قیمت خودرو های مونتاژی و وارداتی در بازار امروز ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ قیمت طلای ۱۸ عیار در بازار امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ تمیزی ایستگاه های مترو و حمل و نقل عمومی با اسکرابر صنعتی ارزیابی میزان موفقیت مشتریان: چطور و چگونه؟ فرصت های پنهان در مزایده خودرو؛ از اطلاع رسانی سریع تا انتخاب هوشمندانه قیمت دلار و یورو امروز در مرکز مبادله ارزی ۱۲ شهریور ماه ۱۴۰۴ قیمت خودرو های داخلی در پنجمین روز معاملاتی هفته ۱۲ شهریور ۱۴۰۴
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه