جمعه, ۱ اسفند(۱۲) ۱۴۰۴ / Fri, 20 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز
وزیر صنعت در دیدار با نخست‌ وزیر بلاروس تاکید کرد

ضرورت انجام همکاری‌ های بلند مدت استراتژیک و سرمایه‌ گذاری مشترک

9 سال پیش ( 1395/2/18 )
 

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت در دیدار با نخست‌وزیر بلاروس بر ضرورت انجام همکاری‌های بلندمدت استراتژیک و سرمایه‌گذاری مشترک دو جانبه تاکید کرد.

به گزارش شاتا؛ محمدرضا نعمت‌زاده در سیزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و بلاروس در دیدار با «آندی کابیکف» با اشاره به روابط خوب سیاسی بین دو کشور تصریح کرد: با توجه به توانایی‌ها و ظرفیت‌های هر دو کشور، ‌سطح روابط اقتصادی در حد قابل قبولی نیست که امیدواریم ارتقا یابد.

وی شرایط امروز را متفاوت از دوران تحریم ذکرکرد و گفت: به دلیل تحریم‌ها در گذشته مشکلات و موانعی وجود داشت که امروز برطرف شده است.وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت در ادامه افزود: ‌هدف ما رساندن حجم مبادلات تجاری دو کشور به 250میلیون دلار است.

به گفته مهندس نعمت‌زاده؛ در صورتی که قرارداد تعرفه ترجیحی بین ایران و اوراسیا صورت بگیرد به بالا رفتن سطح همکاری‌ها کمک شایانی خواهد کرد.

وی از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بلاروس در راستای تولید و مونتاژ ماشین‌آلات صنعتی استقبال کرد و افزود: از شما می‌خواهیم به‌دلیل قیمت بالای این ماشین‌آلات، ‌شرکت‌ها را برای بهره‌مندی از تسهیلات یاری کنید.

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت، ‌نزدیکی روابط بانکی دو کشور را ضروری دانست و گفت: در این راه نیازمند مساعدت بیشتر هستیم ضمن اینکه گسترش همکاری‌های علمی و فناوری نیز مورد تاکید است.

وی همکاری‌های بلندمدت استراتژیک و سرمایه‌گذاری مشترک را سیاست اصلی همکاری‌های ایران با سایر کشورها دانست.

همچنین در این دیدار «آندی کابیکف» با اشاره به سابقه همکاری ایران و بلاروس از گذشته تاکنون افزود: دو کشور طی سال‌ها همکاری، ‌به دستاوردهای فرهنگی و ‌آموزشی مناسبی دست یافتند این درحالی‌است که باوجود این موضوع، سطح تبادلات تجاری فی مابین کاهش یافته است که با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو طرف در سطح مناسبی نیست.

وی ابراز امیدواری کرد ‌با برداشته شدن تحریم‌ها سطح تعاملات اقتصادی دو کشور بیش از پیش افزایش یابد و تهیه نقشه راه دو کشور در این میان، ‌به این مهم کمک فراوانی خواهد کرد.

نخست‌وزیر بلاروس در ادامه با بیان اینکه افزایش صادرات صنایع و خدمات پس از فروش بلاروس به ایران، ‌جزو برنامه‌های ما خواهد بود، یادآور شد: شرکت‌های این کشور علاقه مند به سرمایه‌گذاری در زمینه‌های ماشین‌های باری، ‌معدن، ‌راه‌سازی و... هستند و دراین راستا تلاش می‌کنیم تا همکاری‌ها را با ایران توسعه دهیم.

آندی کابیکف اضافه کرد: ‌در حال حاضر حجم سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های ایران در بلاروس بالغ بر 700میلیون دلار برآورد شده است که در زمینه‌های صنعتی، ‌لجستیکی، ‌کشاورزی و محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به برگزاری سیزدهـــمین کمیســیون مشترک اقتصادی دو کشور خاطرنشان کرد: ما معتقدیم همکاری‌های بین ایران و بلاروس از آینده مناسبی برخوردار هستند و ما نیز هیچ محدودیتی در همکاری با ایران نداریم.

نخست‌وزیر بلاروس همچنین تاکید کرد: باید لیست اقلام صادراتی دو کشور افزایش پیدا کند و لیست بزرگ‌تری برای صادرات در نظر گرفته شود.

وی نیز ضمن استقبال از توسعه همکاری‌های علمی و فناوری ایران و بلاروس، افزایش سطح روابط بانکی دو جانبه را ضروری دانست و گفت: علاقه‌مند هستیم همکاری‌ها در چارچوب اتحادیه اوراسیا و زیرمجموعه‌های آن افزایش یابد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5tEmqFPo
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه