پنجشنبه, ۲۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 15 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

رئیس کل بانک مرکزی در نامه‌ای خطاب به مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری خواستار اعطای حداقل 10 درصد تسهیلات بانکی به بنگاه‌های کوچک و متوسط برای ایجاد اشتغال، افزایش تولید و رونق اقتصادی شد. سیف در این نامه تأکید کرده است؛ مدیریت و توزیع منابع در استان‌های مختلف به نحوی صورت‌ گیرد تا کمبود منابع برخی استان‌ها از طریق منابع مازاد سایر استان‌ها تامین شود.

لزوم اختصاص حداقل 10 درصد تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط

این نامه در پی جلسه چهار ساعته مدیران عامل بانک‌ها با رئیس کل بانک مرکزی در زمینه اقدامات عملی نظام بانکی با موضوع اقتصاد مقاومتی، ارسال شده است.

متن نامه به این شرح است:

پیرو مذاکرات انجام شده در جلسه مورخ 1395/03/17 در ارتباط با اولویت‌های تسهیلاتی نظام بانکی، از آنجاکه اعطای تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط بیشترین تأثیر را در ایجاد اشتغال، افزایش تولید و رونق اقتصادی دارد، اولویت اصلی بانک‌ها در سال‌جاری تأمین مالی این بنگاه‌ها خواهد بود.

ویژگی‌ها و نوع فعالیت بنگاه‌های کوچک و متوسط باعث می‌شود اثربخشی اعطای تسهیلات به آنها در مقایسه با بنگاه‌های بزرگ به مراتب بیشتر باشد، بنابراین لازم است به منظور تحقق اهداف اصلی اقتصادی دولت مبنی‌بر خروج از رکود و دستیابی به رشد اقتصادی حداقل 5 درصد در سال‌جاری، این امر مورد اهتمام جدی همکاران محترم در نظام بانکی کشور قرار‌گرفته و منجر ‌به استفاده کامل از ظرفیت‌های قابل توجه نظام بانکی در دستیابی به اهداف مورد‌نظر شود.

براساس پیش‌بینی انجام شده تأمین مالی بنگاه‌های مزبور، باتوجه به عملکرد شبکه بانکی کشور در سال گذشته و توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال جاری، با تخصیص حدود 10 درصد از تسهیلات اعطایی قابل انجام خواهد بود. براین اساس مشکلی تحت عنوان کمبود منابع وجود نداشته و به منظور تحقق اهداف موردنظر و جلوگیری از ایجاد شائبه عدم همکاری شبکه بانکی در اجرای طرح یادشده، مقتضی است مدیریت و توزیع منابع در استان‌های مختلف به نحوی صورت‌ پذیرد تا کمبود منابع برخی استان‌ها از طریق منابع مازاد سایر استان‌ها تامین شود.

درخاتمه نیز به منظور ارزیابی نتایج حاصل از اجرای طرح مورد نظر لازم است اطلاعات مربوط به تسهیلات اعطایی به بنگاه‌های کوچک و متوسط در چارچوب دستورالعمل مربوط و سایر موارد در سال‌جاری در اسرع وقت برای این بانک ارسال‌شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/jCQI0RPO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه