مایکروسافت در نظر دارد کم‌کم برند نوکیا را حذف و از نام مایکروسافت لومیا در سری محصولات موبایل خود استفاده کند. بالاخره این اتفاق در حال رخ دادن است و نام نوکیا به‌زودی جای خود را به مایکروسافت‌لومیا خواهد داد. 

این اقدام در ابتدا با تغییر Nokia.com  و انتقال این سایت به زیرمجموعه وب‌سایت مایکروسافت انجام گرفت و نوکیا فرانسه به‌عنوان نخستین زیرمجموعه از نوکیا، نام مایکروسافت لومیا را در حساب‌های کاربری فیس‌بوک، توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی خود با نام نوکیا جایگزین کرد. از طرف دیگر مایکروسافت تایید کرده که تا چند هفته دیگر سایر کشورها نیز تغییر نام برند را انجام خواهند داد.

درست است که نوکیا واحد گو‌شی‌های موبایل خود را از دست داده، اما این امر به هیچ‌وجه به معنای از بین رفتن کامل این برند نیست و این شرکت تمرکز خود را روی زیرساخت‌های شبکه بیشتر خواهد کرد. در این بین اپلیکیشن‌های گوشی نوکیا ویندوز‌فون نیز نام خود را به نام لومیا تغییر داده‌اند و در تبلیغات جدید این محصول نیز اثری از نوکیا دیده نمی‌شود.