شنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 10 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و بانک مرکزی باید با نظارت برضمانت اجرایی افزایش سرمایه بانک‌ها را کنترل کنند چرا که افزایش سرمایه کاذب با بانکداری اسلامی مغایرت دارد.

سیدناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بسیاری از بانک‌های کشور از کمک کردن به بنگاه‌های تولیدی در جهت تأمین منابع مالی آنها سرباز می‌زنند که این موضوع علاوه بر رکود اقتصادی به اشتغال‌زایی کشور نیز لطمه وارد می‌کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: بانک‌ها به دلیل درآمد قابل توجهی که از بنگاه‌های خود به‌دست می‌آورند بانکداری را رها کرده و به جای قراردادن تسهیلات به تولیدکنندگان به سودآوری مشغولند که این موضوع مغایر با بانکداری اسلامی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط حاضر تولید و صنعت از نظر نقدینگی با مشکلات فراوانی مواجه است، گفت: لازم است بانک‌ها با واگذاری شرکت‌ها و افزایش سرمایه خود در جهت حمایت از تولید و صنعت کشور بکوشند و اقتصاد کشور را از رکود نجات دهند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kPaTtKVE
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه