عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و بانک مرکزی باید با نظارت برضمانت اجرایی افزایش سرمایه بانک‌ها را کنترل کنند چرا که افزایش سرمایه کاذب با بانکداری اسلامی مغایرت دارد.

سیدناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بسیاری از بانک‌های کشور از کمک کردن به بنگاه‌های تولیدی در جهت تأمین منابع مالی آنها سرباز می‌زنند که این موضوع علاوه بر رکود اقتصادی به اشتغال‌زایی کشور نیز لطمه وارد می‌کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: بانک‌ها به دلیل درآمد قابل توجهی که از بنگاه‌های خود به‌دست می‌آورند بانکداری را رها کرده و به جای قراردادن تسهیلات به تولیدکنندگان به سودآوری مشغولند که این موضوع مغایر با بانکداری اسلامی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط حاضر تولید و صنعت از نظر نقدینگی با مشکلات فراوانی مواجه است، گفت: لازم است بانک‌ها با واگذاری شرکت‌ها و افزایش سرمایه خود در جهت حمایت از تولید و صنعت کشور بکوشند و اقتصاد کشور را از رکود نجات دهند.