پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به اتهام امیر‌قلعه‌نویى عنوان كرد: سرمربى استقلال چون اطلاعاتش كامل نیست بی‌جهت تهمت زده است. مهدى محمدنبی، در گفت‌وگو با مهر پیرامون مصاحبه اخیر امیر قلعه نویی مبنی بر اینکه حضور هواداران در بازى استقلال و تراكتورسازی پروژه نبى بود، چرا كه كمیته استیناف راى محرومیت هواداران تراكتورسازی را تایید كرده بود و متعاقبا این بازی حساس باید بدون تماشاگر برگزار مى‌شد، گفت: این صحبت بی‌اساس درحالى مطرح شده كه كمیته استیناف غروب چهارشنبه راى را صادر كرد و روزهای پنجشنبه و جمعه دبیرخانه فدراسیون فوتبال تعطیل بود، از این جهت اصلا حكمى به دست من نرسید كه بخواهم به زعم آقایان آن را در كشوى میز كارم پنهان كنم. 

دبیركل فدراسیون فوتبال سپس به دیگر ادعاى قلعه‌نویى مبنى بر محرومیت تیموریان پرداخت كه در آن سرمربى استقلال گفته بود، چگونه حكم آندو یك‌ساعته اعلام شد، نبى در این مورد به مهر گفت: من از شنیدن این صحبت تعجب كردم چرا كه اصلا در آن برهه در ایران نبودم و این هادى آیت الهى بود كه حكم تیموریان را امضا كرد. متاسفانه دوستان بدون دانستن جزئیات و داشتن اطلاعات كافی شروع به اظهار نظر می‌كنند و قاعدتا خروجى این نوع قضاوت تنها، تهمت بی‌اساس درباره دیگران است. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UAXJyfzn
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه