شنبه, ۱۳ دی(۱۰) ۱۴۰۴ / Sat, 3 Jan(1) 2026 /
           
فرصت امروز
در همایش تجاری ایران و ایتالیا تاکید شد

کرباسیان: ایران بازار نوظهور برای سرمایه‌گذاری است

9 سال پیش ( 1395/2/28 )
 

رئیس هیات عامل ایمیدرو در همایش تجاری ایران و ایتالیا، ایران را به‌عنوان بازاری نوظهور برای سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، مهدی کرباسیان در این همایش که سفیر ایتالیا، معاون وزیر خارجه آن کشور و همچنین جمعی از مدیران شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی، بیمه‌ای، بانک، سرمایه‌گذاری، حمل‌و‌نقل و... حضور داشتند با تاکید بر مطلب فوق تصریح کرد: باتوجه به امکانات انرژی، مواداولیه، ذخایر معدنی، هزینه دستمزد پایین، دسترسی به بازار 400میلیون نفری کشورهای همسایه و همچنین نیروی کار ماهر و توانمند، فرصت بسیار مناسبی برای شرکت‌های خارجی در حوزه‌های مختلف فراهم آمده است.

کرباسیان: ایران بازار نوظهور برای سرمایه‌گذاری است

وی با بیان اینکه اقتصاد ایران برخلاف برخی کشورهای منطقه، تنها متکی به نفت نیست، گفت: صنایع حمل‌و‌نقل، غذایی، خودرو، ‌داروسازی، پتروشیمی، معدن و صنایع معدنی از جمله بخش‌های اقتصاد ایران است که پتانسیل بالایی برای شرکای خارجی دارد که می‌توانند به‌صورت ایجاد شرکت مشترک با بخش خصوصی ایران یا سرمایه‌گذاری مستقیم همکاری کنند.

وی ادامه داد: ایران همچون کشورهای چین و مالزی از رشد اقتصادی اشباع نشده و زمینه‌های متعددی برای سرمایه‌گذاری و سودآوری برای طرف‌های خارجی دارد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: شرکت‌های خارجی با قانون سرمایه‌گذاری خارجی مورد حمایت دولت قرار دارند و طبق آن، ضمانت‌های لازم را دریافت می‌کنند و قادر خواهند بود تمام یا قسمتی از سرمایه خود را خارج کنند.

کرباسیان در بخش دیگری از سخنانش، از آغاز فعالیت شرکت مشترک دانیلی ایتالیا و ایمیدرو خبر داد و افزود: این شرکت در حال حاضر مشغول تهیه طرح توجیه فنی و اقتصادی ایجاد زنجیره فولاد در منطقه چابهار است.

وی از دیدار مدیرعامل بیمه دولتی ایتالیا (ساچه) با رئیس کل بانک مرکزی ایران، ابراز خرسندی کرد و آن را گامی در جهت برطرف کردن مشکلات بیمه‌ای و بانکی دو طرف خواند.

رئیس هیات عامل ایمیدرو به اهداف برنامه ششم توسعه اشاره و تصریح کرد: ایران قرار است در طول این برنامه، ‌250 میلیارد دلار جذب طرح‌های مختلف کشور کند که زمینه مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی با کشورها از جمله ایتالیا به‌ویژه معدن و صنایع معدنی ایجاد کرده است.

وی یکی از اهدف این برنامه را دستیابی به رشد 8درصدی اقتصاد ذکر کرد و گفت: بخش معدن و صنایع معدنی، توانایی رشد 8.8درصدی را در طول برنامه ششم دارد.

کرباسیان تصریح کرد: برای تحقق اهداف کلان بخش معدن و صنایع معدنی حداقل 40میلیارد دلار جذب حوزه‌های فولاد، مس و آلومینیوم خواهد شد. وی با با اشاره به اقدامات ایمیدرو در اکتشاف جدید در کشورمان، گفت: از دو سال پیش تاکنون برنامه اکتشاف 250هزار کیلومتر مربع اجرا شده که تاکنون 50درصد آن در بخش‌های ژئوفیزیک و پایه‌ای انجام شده که در این برنامه درصدد جذب شریک خارجی با مشارکت بخش خصوصی ایران هستیم.

***

معاون وزیرصنعت:

واحدهای تولیدی تعطیل، فعال می‌شوند

معاون وزیرصنعت، معدن‌وتجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: واحدهای صنعتی و تولیدی کشور با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های وزارتخانه در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، احیا و وارد چرخه کار می‌شوند. به گزارش ایرنا، علی یزدانی روز سه‌شنبه در نشست ستاد تسهیل سرمایه‌گذاری استان ایلام اظهار کرد: مشوق‌های جدید سال جاری با توجه به تاکید مقام‌معظم‌رهبری در مقوله اقتصاد مقاومتی در کنار اهتمام وزارت صنعت، معدن و تجارت و پیگیرهای سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، افق‌های روشنی پیش‌روی توسعه صنعت کشور قرار می‌دهد. وی یادآور شد: 37هزار و 148 واحد صنعتی و تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور وجود دارد که 7هزار و 78 واحد تعطیل و غیرفعال است که بر پایه برنامه‌ریزی‌ها، مشوق‌های مناسبی برای آنها در نظر گرفته شده تا دوباره فعال و آغاز به کار ‌کنند.

معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: برای فعال‌سازی دوباره این واحدهای صنعتی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده که به همین منظور کمیته‌ای در زیرمجموعه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها به ریاست استاندار هر استان دایر شده است.

یزدانی ادامه داد: با هدف رونق تولید و رفع موانع و مشکلات سد راه توسعه صنعت کشور و به‌دنبال تاکید مقام معظم رهبری و رویکردهای دولت در مقوله اقتصاد مقاومتی، به‌تازگی ستادی با عنوان ستادفرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهوری تشکیل شد که ستادهای ملی تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت و نیز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها به ریاست استاندار به همراه کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید به دبیری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زیرمجموعه آن به شمار می‌رود.

وی گفت: این مجموعه در راستای رفع موانع پیش روی صنعت کشور و کمک به توسعه و رونق صنعتی استان‌های مختلف، راهکارهای لازم و اجرایی را ارائه می‌دهند.

یزدانی افزود: براساس آمارهای اردیبهشت‌ماه جاری 87هزار و 917 واحد صنعتی و تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری در کشور وجود دارد که 80هزار و 81 واحد از آنها صنایع کوچک و 4هزار و 356 واحد متوسط و بقیه نیز صنایع بزرگ هستند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/2n1mqzro
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه