چهارشنبه, ۱۱ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Wed, 2 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش فرصت امروز به نقل از سایت طلا، در معاملات امروز قیمت طلا و سکه علیرغم افزایش 29 دلاری اونس جهانی به دلیل کاهش نرخ ارز با نوسان همراه شد.

نائب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت:در معاملات امروز قیمت طلا و سکه علیرغم افزایش 30 دلاری اونس جهانی به دلیل کاهش نرخ ارز با نوسان روبه رو شد.

قیمت طلا و سکه تحت تاثیر اونس جهانی

وی حباب سکه را امروز با 300 هزار تومان کاهش 6 میلیون تومان اعلام کرد.

شربیانی در پایان پیش بینی کرد قیمت طلا و سکه در روزهای آینده با توجه به اونس جهانی ،نرخ ارز و عرضه و تقاضا در نوسان می باشد.

امروز در بازار ایران قیمت سکه طرح جدید با 650 هزار تومان کاهش ،سکه طرح قدیم با 500 هزار تومان کاهش ،نیم سکه با 150هزار تومان افزایش و ربع سکه با 450هزار تومان افزایش و سکه های گرمی با 300 هزار تومان افزایش و قیمت هر مثقال طلا نیز با 240 هزار تومان افزایش و هر گرم طلا نیز با 56 هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته داد و ستد می شود.

جدول کامل قیمت طلا و سکه

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/WClcxrkL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکس
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه