جمعه, ۲۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 16 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

کمتر از سه سال پیش بود که شرکت لنوو به دلیل نصب پیش فرض بدافزار  «VisualDiscovery»  (که توسط گروه  «Superfish» توسعه داده شده بود) روی لپ تاپ های خود، مورد انتقاد و پیگیری قانونی قرار گرفت و حالا پس از اتمام مراحل قضایی، پذیرفته مبلغ 3.5 میلیون دلار را به ائتلافی از 32 ایالت آمریکایی بپردازد.

لازم به ذکر است که بدافزار مورد اشاره علاوه بر اشغال بیش از حد فضای درونی لپ تاپ، ارتباطات امن و رمزنگاری شده کاربران را نیز به خطر می اندازد که البته لنوو نیز همان موقع ابزاری برای پاک کردن VisualDiscovery منتشر کرده بود.

براساس موافقتنامه ای که بین لنوو و کمیته تجارت فدرال آمریکا منعقد شده، کمپانی مذکور علاوه بر پرداخت مبلغ 3.5 میلیون دلار به عنوان غرامت، از این به بعد ملزم به کسب اجازه مشتریان پیش از نصب هرگونه نرم افزار تبلیغاتی بوده و همچنین تا 20 سال آینده باید تمامی اپلیکیشن های پیش فرض محصولات خود را با یک نرم افزار امنیتی شخص ثالث تست کند.

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Qinwh7xG
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه