سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

سید بهادر احرامیان، عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران درخصوص شرکت های استارت آپی به نوپانا گفت: «مهم ترین مزیت استارت آپ ها افزایش بهره وری است که بسیار بیشتر از اشتغال زایی و تولید سرمایه در اقتصاد به کار می آید. این کسب وکارها با کمک به بهره وری و ایجاد سود، اقتصاد را در مسیر شکوفایی پیش می برند. به همین دلیل است که امروزه اکثر دنیا، به این مشاغل رو آورده اند، چرا که به تأثیر شگرف آن پی برده اند.»

احرامیان در ادامه افزود: «بسیاری از کارشناسان و مسئولان عقیده دارند که با حمایت های مالی یا معافیت های مالیاتی می توان به گسترش این کسب وکارهای نوپا کمک کرد. درحالی که معافیت های مالیاتی و کمک های مالی تنها برای شرکت هایی که در بازه سرمایه گذاری دچار مشکل شده اند یا آنهایی که زیرساخت مناسب ایجاد نکرده اند کارساز است، نه شرکت های دانش بنیان که اغلب با سرمایه گذاری های کم به سودآوری می رسند.»

او بیان کرد: «تسهیلات کم بهره و معافیت های مالیاتی مشکلی از استارت آپ ها حل نمی کند و به جای آن با تقویت قوانین حمایت از حقوق معنوی و كپی رایت همچنین دلگرمی به نخبگان می توان استارت آپ های خلاق را در جهت رسیدن به اهداف شان یاری داد.»

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/8zQEjpo1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه