یکشنبه, ۷ دی(۱۰) ۱۴۰۴ / Sun, 28 Dec(12) 2025 /
           
فرصت امروز

قیمت خودرو امروز ۷ دی ۱۴۰۴

1 ساعت پیش ( 1404/10/7 )
 

به گزارش فرصت امروز به نقل از تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز ۷ دی ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که شواهد معاملاتی حاکی از تداوم مسیر صعودی قیمت ها است. این مسیر بیش از آن که حاصل هیجانات مقطعی باشد، ریشه در مجموعه ای از عوامل انباشته و ساختاری دارد. بررسی ها نشان می دهد تداوم سیاست قیمت گذاری دستوری در کنار شرایط تورمی اقتصاد، افزایش نرخ ارز و رشد هزینه های تولید، تعادل طبیعی بازار را بر هم زده است. این سیاست ها با مهار ظاهری قیمت ها، فشار پنهانی در بازار ایجاد کرده اند که اکنون با کاهش توان کنترل، به صورت جهش های سریع قیمتی خود را نشان می دهد.

کارشناسان معتقدند که در صورت تداوم شرایط فعلی و نبود اصلاحات اساسی در شیوه سیاست گذاری، بازار خودرو در کوتاه مدت و حتی میان مدت همچنان با روند افزایشی قیمت و ناپایداری مواجه خواهد بود.

قیمت خودرو امروز ۷ دی ۱۴۰۴

قیمت خودروهای داخلی

سایپا 151 GX بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این وانت داخلی 15 میلیون تومان گران شد و روی شاخص 650 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، شاهین اتوماتیک پلاس نسبت به روز گذشته پنج میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و 710 میلیون تومان خرید و فروش شود.

دنا پلاس MT6 (رینگ فولادی) افت بهای 11 میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 386 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، تارا اتوماتیک V4 افزایش بهای سه میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 635 میلیون تومان رسید.

قیمت خودروهای مونتاژی

کی ام سی SR3  افزایش بهای 90 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 110 میلیون تومان معامله شود. از طرف دیگر، کی ام سی X5 نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد و روی قله 2 میلیارد و 870 میلیون تومان ایستاد.

لوکانو L7 رشد قیمتی 80 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ معاملاتی چهار میلیارد و 60 میلیون تومان در پلتفرم های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر، لاماری ایما نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و 260 میلیون تومان در بنگاه های معاملاتی عرضه شود.

میان محصولات مونتاژی سایر شرکت ها، هایما S7 پرو نسبت به روز گذشته 40 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ 2 میلیارد و 920 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. از طرف دیگر، اکستریم SX رشد بهای 40 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و 870 میلیون تومان رسید.

جدول کامل قیمت خودروهای داخلی و وارداتی

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/E5NNmVLQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه