چهارشنبه, ۱۳ اسفند(۱۲) ۱۴۰۴ / Wed, 4 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

به گزارش خبرگزاری فارس، پورفلاح، معاون اطلاعات داخلی وزیر اطلاعات در چهارمین همایش آیین برادری در شهرستان بم گفت: به اسم شیعه دشمنان 17 شبکه ماهواره‌ای ایجاد کردند که دفاتر آنها در داخل کشور توسط نظام جمهوری اسلامی تعطیل شده است. پورفلاح تصریح کرد: ممکن است در قم و به اسم مرجعیت فتواهایی صادر شود اما آنچه برای ما ملاک است، بیانات رهبری است که اختلاف بین شیعه و سنی را حرام اعلام کردند. 

معاون اطلاعات داخلی وزیر اطلاعات با اشاره به مناسک حج گفت: تمام شعائر مراسم حج حول محور ولایت است که برخی مسلمانان به آن توجه نمی‌کنند. وی خاطرنشان کرد: برای مقابله با دشمن می‌توانیم از طریق مقابله گفتمانی شامل نقد معرفتی، نقد روش‌شناختی و نقد کارکردی اقدام کنیم و در این مقابله نباید مسلمانان را در برابر یکدیگر قرار دهیم بلکه مسلمانان باید متحد شده و در برابر دشمن قرار گیرند. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/DCEo6QNu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلایناستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه