در سال 1394بهطور میانگین روزانه بیش از 11تعاونی در کشور تشکیل و ثبت شد. مجموع اعضای تعاونیهای یاد شده بالغ بر 84 هزار و 136نفر و تعداد فرصت شغلی ثبت شده بالغ بر 61 هزار و 390 نفر و سرمایه اولیه حدود 718 میلیارد ریال است.
به گزارش ایرنا، مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ویژگی تعاونیهای ثبت شده را در 31 استان کشور در سال 1394 اعلام کرد. براساس این گزارش، در سال گذشته تعداد 4 هزار و 111 تعاونی جدید در کشور برای انجام فعالیتهای مختلف کسبوکار به ثبت رسید که میانگین تعداد اعضا و فرصت شغلی مربوط به این تعداد تعاونی به ترتیب حدود 20 و 15 نفر است.
بررسیها نشان میدهد، بیشترین تعداد تعاونی ثبت شده در استان فارس با تعداد 471 تعاونی و کمترین آن برای استان قم با تعداد 24 تعاونی است. بیشترین تعداد تعاونیهای ثبت شده به ترتیب در فعالیتهای صنعت و کشاورزی با یک هزار و 143فقره و یک هزار و 36 واحد فقره است. تعاونیهای کشاورزی با 16 هزار و 747 نفر دارای بیشترین عضو و تعاونیهای ساختمان با 13 هزار و 863 نفر عضو در مکان بعدی قرار دارد.
همچنین بیشترین فرصت شغلی مربوط به تعاونیهای صنعت با 17 هزار و 381 نفر و سپس تعاونیهای کشاورزی با 12 هزار و 437 نفر است. تعداد تشکلهای تعاونی ثبت شده در کشور در سال گذشته 14 اتحادیه بود که مرتبط با فعالیتهای خدماتی است.
https://alcaldiasancristobal.gob.ve/
https://pkmmuka.cianjurkab.go.id/
https://collegiogeometri.mb.it/