به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، عضو هیات‌مدیره کنفدراسیون صنعت ایران یکی از راهکارهای برون‌رفت از شرایط رکود تورمی را جذب سرمایه‌گذاری خارجی عنوان کرد.

ا

بوالحسن خلیلی گفت: شرایط نامتعادل سال‌های 89، 90 و 91 در حوزه صنعت به‌گونه‌ای نامتعارف بر صنعتگران فشار آورده بود. وی با اشاره به ایجاد آرامش نسبی در فضای کسب‌و‌کار در یک‌سال گذشته افزود: دولت توانسته فضای امید به آینده را در جامعه دوباره بازآفرینی کند. خلیلی اضافه کرد: اولویت دولت یازدهم در بخش اقتصاد از کاهش تورم به خروج از رکود تغییر یافته است.

به گفته وی، جذب سرمایه‌گذاری خارجی، توقف حضور شرکت‌های بزرگ و هدایت نقدینگی سرگردان جامعه به سمت تولید از جمله عوامل موثر برای خروج از شرایط رکود تورمی است که امیدواریم هرچه زودتر نسخه‌های عملیاتی آن را اجرایی کند.

خلیلی تصریح کرد: کنفدراسیون صنعت هم‌اکنون متشکل از 60 انجمن صنعتی بزرگ کشور است که این مجموعه وسیع در بحث رکود تورمی و اثراتی که در بخش اقتصاد کشور می‌گذارد، مشاوره‌های کارشناسی به مجموعه تیم اقتصادی دولت می‌دهد.