رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه صبح دیروز فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، بر حمایت جدی از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای و پرهیز از واکنش‌های سریع و بدون فکر در این زمینه تاکید کرد. سیدباقر حسینی در گفت‌وگو با ایسنا به نقل از علی لاریجانی که در جلسه اصولگرایان رهروان ولایت حضور داشت افزود: رییس مجلس به‌شدت با واکنش‌های تند از جمله ارائه طرح‌های غیرکارشناسی سه فوریتی که هم‌اکنون به امضای چند نماینده رسیده به‌شدت مخالفت کرد.

رییس مجلس تاکید داشت «ما با تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای هیچ زاویه‌ای نداریم بنابراین باید به دور از واکنش‌های عجولانه اجازه دهیم تیم مذاکره‌کننده پای میز مذاکرات اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به کرسی بنشاند. مقام معظم رهبری حمایت خود را از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای اعلام داشته‌اند، بنابراین ما نیز در مجلس باید تابع معظم‌له باشیم.»

alilarijani

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: لاریجانی همچنین در این جلسه متذکر شد که در حال حاضر در آمریکا سیاستمداران این کشور در دو حزب دموکرات و جمهوریخواه با یکدیگر مشکل دارند اما ما در جمهوری اسلامی ایران با تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای هیچ مشکلی نداریم بلکه از آنان حمایت می‌کنیم، پس بهتر است به‌دور از جوزدگی و تصمیمات ناپخته، واکنش مجلس به مصوبه سنا، صدور یک بیانیه باشد. بنابراین در جلسه علنی دیروز مجلس بیانیه‌ای در واکنش به اقدام مصوبه سنای آمریکا تهیه شد که در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.