پنجشنبه, ۱۹ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Thu, 10 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

دانشمندان دو ربات طراحی کرده اند که توانایی انجام حرکات پیچیده و مهارت لازم برای ساخت صندلی IKEA را دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از اینهبیتت، این ربات ها قادر به ساخت یک صندلی در کمتر از ۲۰ دقیقه، ۱۱ ثانیه برای برنامه ریزی و هشت دقیقه و ۵۵ ثانیه برای ساخت صندلی است.

در حال حاضر رایانه ها در برخی زمینه ها از انسان پیشی گرفته اند و مونتاژ و ساخت صندلی نیز به این موارد افزوده شده است. این کار نیاز به محاسبات دقیق و نیروی لازم برای تکمیل هر مرحله خاص دارد.

ربات مونتاژ IKEA که در دانشگاه فناوری Nanyang در سنگاپور طراحی شده دارای دوربین های سه بعدی و سنسورهای نیرو در کنار بازوهای قدرتمند برای مونتاژ صندلی است.

در ابتدا ربات ها تصاویری را برای درست کردن هر یک از اجزای صندلی ثبت کرده و سپس یک الگوریتم پیچیده برای برنامه ریزی حرکات مورد نیاز ارائه می شود. در نهایت بازوهای ربات قطعات را به هم متصل کرده و تمامی موارد توسط سنسورها هدایت شده تا نیروی لازم برای ایمنی هر قطعه تعیین شود.

اگرچه ربات ها کاملا مستقل نیستند، اما محققان پیش بینی می کنند با پیشرفت هوش مصنوعی ربات های مونتاژ نیز کارایی لازم برای ساخت مبلمان را داشته باشند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/9HeqtOcC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه