چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Wed, 14 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

حق بیمه تولیدی صنعت بیمه كشور در پنج ماهه منتهی به مرداد ماه سال جاری با ۲۰.۳ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۹۸.۷ هزارمیلیارد ریال رسیده است.

به گزارش اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی، حجم حق بیمه های تولیدی بازار بیمه با ۲۰.۳ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۹۸.۷ هزارمیلیارد ریال رسیدكه از این میزان، سهم بخش غیردولتی به ۶۶.۸ درصد بوده و ۳۳.۲ درصد دیگر توسط بیمه ایران در نقش تنها شركت بیمه دولتی تولید شده است.

بنابر این گزارش، تنها ۱۰ شركت بیمه ایران، آسیا، دانا، پارسیان، البرز، كوثر، رازی، پاسارگاد، معلم و كارآفرین (هر یك دارای سهم بالاتر از ۳ درصد) درمجموع ۸۵.۷ درصد از حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده اند و ۱۴.۳ درصد مابقی ، توسط ۱۵ شركت بیمه دیگر ازجمله شركت بیمه « تجارت نو » كه پروانه فعالیت خود را از بیمه مركزی در مورخ ۱۳۹۵.۲.۶ اخذ نموده،تولید شده است.

بنا بر اعلام اداره تحلیلهای آماری تعداد بیمه نامه های صادره در این مدت نیز با حدود ۱۲.۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰.۶ میلیون فقره بود كه ۴۱.۵ درصد حق بیمه های تولیدی به رشته بیمه شخص ثالث و مازاد اختصاص داشت. ۲۰.۴ درصد از حق بیمه های تولیدی مرتبط با بیمه درمان بوده و سهم بیمه زندگی به میزان ۱۳.۴ درصد از پورتفوی حق بیمه تولیدی بازار رسید.

همچنین شركت های بیمه در این مدت حدود ۶۰ هزارمیلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت نمودند این رقم در مقایسه با پنج ماهه منتهی به مرداد ۱۳۹۴، ۳۱.۲ درصد رشد نشان می دهد كه۵۵.۱درصد از خسارتهای بازار بیمه توسط بخش غیردولتی جبران شد .

بنا بر این گزارش،شركت های بیمه در حدود ۱۲ میلیون مورد خسارت به بیمه گذاران پرداخت كرده اندكه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل۲۹.۱ درصد رشد داشته است ،۳۸.۷ درصد از این خسارت ها به بیمه شخص ثالث و مازاد ، حدود ۳۵.۸ درصد به رشته بیمه درمان و ۷.۵ درصد نیزبه بیمه زندگی اختصاص یافته است.

بر اساس این آمار نسبت خسارت صنعت بیمه در این مدت معادل۶۰.۷درصد بودكه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵.۱ واحد افزایش نشان می دهد و نسبت خسارت ۸ شركت بیمه میهن، حافظ، ایران، ملت، نوین، سینا، دانا و البرز (به ترتیب با ۱۶۸.۵، ۹۳، ۸۲.۲، ۷۴.۲، ۷۴.۱، ۷۲.۲، ۶۷.۵ و ۶۷.۲ درصد) بالاتر از این میزان در بازار بیمه بوده است. پس از شركتهای بیمه بالا، نسبت خسارت شركت بیمه سرمد (با ۵۸.۱ درصد) از نسبت خسارت سایر شركتهای بیمه بالاتر بوده اما پایین تر از سطح بازار بیمه قرار دارد و دو رشته بیمه درمان و بدنه اتومبیل (با ۱۰۶.۸ و ۷۰.۹ درصد) نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند.

در ادامه پس از رشته های نامبرده دو رشته بیمه ای حوادث راننده و شخص ثالث و مازاد (با ۶۰.۵ و ۵۶.۶ درصد) نسبت خسارتی بالاتر از سایر رشته ها داشته اما از نسبت خسارت بازار بیمه پائین تر است.

گفتنی است نسبت خسارت عبارتست از حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق بیمه تولیدی بر حسب درصد است و در محاسبه آن مبالغ خسارتهای معوق، ذخایر حق بیمه، كارمزد شبكه فروش و هزینه های اداری- عمومی دخالت داده نمی شود. بررسی آمار عملكرد شركتها و رشته های بیمه از حیث "نسبت خسارت" در این مدت نمی تواند ارزیابی مطلوبی از عملكرد آنها در دسترس قرار داده و فعالیت واقعی شان را نشان بدهد، چرا كه با گذشت تنها پنج ماه از سال، دریافت كامل حق بیمه های مربوط به برخی از بیمه نامه های صادره در این مدت انجام نگرفته و به مرور طی سال وصول خواهند شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/abBreZ7S
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه