پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

یک عضو مجمع نمایندگان استان تهران گفت: با پیگیری‌های انجام شده از سوی نمایندگان استان، آبیاری برخی زمین‌های کشاورزی جنوب تهران با فاضلاب متوقف شده است.  اسماعیل کوثری اظهار کرد: نمایندگان استان تهران موضوع آبیاری زمین‌های کشاورزی جنوب پایتخت با فاضلاب را پیگیری کردند و در همین زمینه جلساتی را با فرمانداری، مدیرکل آب وزارت نیرو و مسئولان مربوط داشتند.

در پی این پیگیری‌ها جلوی بسیاری از این موارد گرفته شد، اگرچه ممکن است به‌صورت جزئی و موردی هنوز چنین مسئله‌ای وجود داشته باشد. به گزارش ایسنا، وی افزود: نمایندگان تهران استفاده از استخوان‌های دام برای استخراج روغن در بخش قلعه‌نو در جنوب شرقی تهران را نیز پیگیری کردند. در مواردی این استخوان‌ها را می‌جوشاندند و از آنها روغن می‌گرفتند که از این روغن برای کارهای صنعتی استفاده می‌شد، اما با توجه به اینکه اقدامات انجام‌شده با بهداشت و سلامت همخوانی نداشت و این احتمال وجود داشت که از این روغن به‌عنوان روغن خوراکی هم استفاده شود موضوع از طریق فرمانداری، وزارت بهداشت و مسئولان مربوطه پیگیری و مدت زمانی برای جمع‌آوری این کارگاه‌ها مشخص شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/TBrXqbIU
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه