سه شنبه, ۱۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Tue, 1 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز
نماينده مجلس مطرح كرد

با قیمت گذاری دستوری امكان رقابت وجود ندارد

3 سال پیش ( 1400/9/21 )
 

به گزارش خبرخودرو،استفاده از شركت های دانش بنیان برای تولید و ارتقای كیفیت محصولات مبنا قرار گیرد و حضور محصولات خودروسازان در بازارهای جهانی از اهداف بلند مدت باشد.

حسین حق وردی نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، گفت: شاهد اقدامات خوبی در شرایط تحریم و كرونا در حوزه صنعت خودرو بوده ایم؛ تولید خودروهای جدیدی مانند تارا و افزایش تولید از نتایج مناسب خودروسازی بوده است.

با قیمت گذاری دستوری امكان رقابت وجود ندارد

وی با انتقاد از روند قیمت گذاری خودرو گفت: ضرر و زیان های شركت های خودروساز و عدم خرید خودرو توسط مشتریان واقعی نتیجه قیمت گذرای دستوری توسط شورای رقابت است با این قیمت گذاری دستوری امكان رقابت وجود ندارد.

نماینده شهریار، قدس و ملارد، افزود: دولت از قیمت گذاری دستوری دست بردارد، اگر این روند ادامه دار باشد نباید توقع خدمات مطلوب داشته باشیم در حالی كه خودروساز محصول خود را با زیان عرضه و دلال سود كسب كند، تاثیر منفی بر تولید و نوآوری خودروساز خواهد داشت؛ اجازه قیمت گذاری ابتدایی ترین حق یك بنگاه تولیدی است.

حق وردی تصریح كرد: مجلس و دولت باید گام های اساسی برای حل مشكلات تولید بردارند.

وی در عین حال به ضرورت حمایت از قطعه سازان اشاره كرد و گفت: مطالبات شرکت های قطعه ساز از سوی خودروسازان باید به موقع پرداخت شود تا تولید در این شركت ها آسیب نبیند.  

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5X377Phf
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه