دوشنبه, ۱۶ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Mon, 7 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

اپل برای مراسم اسکار یک تبلیغ ویدئویی آماده کرد که مطابق معمول متفاوت بودن را در آن در پیش گرفته بود. در این تبلیغ ویدئویی برای تبلت آی‌پد ایر ۲، اپل از روش متفاوتی برای تبلیغ محصول خود استفاده کرده بود و تمام این ویدئو تقریبا یک دقیقه‌ای را با همان دوربین آی‌پد ایر ۲ فیلمبرداری کرده بود. متفاوت بودن این تبلیغ به همینجا ختم نمی‌شد.

به گزارش فارنت، اپل برای صدای نریشن این تبلیغ از صدای مارتین اسکورسیزی، کارگردان مشهور دنیا بهره برده بود که موضوع اصلی تبلیغ گروهی از دانش‌آموزان دبیرستانی را در حال ساخت یک فیلم نشان می‌دهد. البته اپل چند هفته پیش ویدئوی تبلیغاتی دیگری را برای آی‌پد ایر ۲ و به مناسبت برگزاری مراسم جایزه Grammy منتشر کرده بود که آن تبلیغ نیز با همان دوربین آی‌پد ایر ۲ فیلمبرداری شده بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3GzhJYkn
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکس
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه