جمعه, ۱۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

زرده‌های طلایی؛ حقیقت یا...

9 سال پیش ( 1393/6/18 )
 

حالا بعد از اینکه داستان مرغ و تخم‌مرغ هر روز داستان جالبی به خودش می‌گیرد و یک روز در میان یا مرغ گران می شود یا تخم‌مرغ، برگ دیگری از داستان مرغ و تخم‌مرغ ورق خورده و مسئله‌ای به نام طلایی بودن زرده‌ها را رو کرده است! اینکه این رنگ‌های براق تا چه حد طبیعی هستند
یا غیرطبیعی؟
اینکه ضرری برای مصرف‌کننده دارند یا خیر و سوال‌هایی از این دست. به‌گزارش ایسنا این روزها در بازار تخم‌مرغ مردم رغبت بیشتری برای خرید تخم‌مرغ‌های زرده‌طلایی دارند و حاضرند قیمت بیشتری نسبت به تخم‌مرغ‌های معمولی بپردازند، اما نکته قابل توجه اینجاست که زردی بیشتر تخم‌مرغ‌های ماشینی طبیعی نیست و عامل آن رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی مانند پودر یونجه و ضایعات کارخانه‌های رب گوجه‌فرنگی و غیره است که در تغذیه طیور مورد استفاده
قرار می‌گیرد.
مرغداران پیش از این و در گذشته‌های دوری که نه زندگی چندان ماشینی بود و نه مرغداری‌هایمان صنعتی، بدون آنکه غذای اضافه یا رنگدانه‌ای به مرغ‌های خود بدهند تخم‌مرغ‌های محلی را روانه بازار می‌کردند که طعم خوبی داشت و رنگ‌ زرد طلایی آن هر کسی را ترغیب می‌کرد تا حداقل یک وعده‌ غذایی‌اش را به تخم‌مرغ اختصاص دهد اما گویا هر چه از آن دوران دورتر می‌شویم همه چیز
تغییر می‌کند.

 


زیرا حالا دیگر نه خبری از آن تخم‌مرغ‌های محلی و باکیفیت است نه از طبیعی بودن رنگ و طعم آنها؛ چون رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی کار خودشان را می‌کنند و زرده‌های طلایی می‌سازند که طبیعی نیستند، البته به گفته مرغداران و برخی کارشناسان اضافه کردن این رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی مانند زردچوبه، پودر یونجه و غیره ممکن است زیانی برای مصرف‌کننده نداشته باشد چون این مواد در بدن مرغ‌ها مانند یک کارخانه فرآوری می‌شود. به گفته یکی از فروشندگان تخم‌مرغ برای اینکه تخم‌مرغ‌ها را تحت عنوان تخم‌مرغ زرده‌طلایی با قیمت بیشتری بفروشند، مقداری از ادویه زردچوبه را با دان مرغ مخلوط می‌کنند زیرا هر چه در دان مرغ باشد در رنگ، بو و طعم تخمش تاثیر می‌گذارد؛ از این‌رو وقتی زردچوبه را همراه دان می‌خورد زردی زرده‌اش بیشتر می‌شود.
البته هدایت اصغری، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار در این باره می‌گوید مرغداران از زردچوبه استفاده نمی‌کنند زیرا باید برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد. وی افزود: به‌عنوان مثال اگر در خوراک مرغ به جای ذرت، گندم باشد زردی تخم‌مرغ کمتر می‌شود و بالعکس.  به گفته اصغری مرغداران برای این کار از رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی مجازی مانند پودر یونجه یا ضایعات کارخانه‌های رب گوجه‌فرنگی در دان مرغ استفاده می‌کنند که مشکلی هم از نظر تغذیه‌ای یا سلامت مصرف‌کنندگان ندارد. به گزارش ایسنا، حتی اگر کارشناسان هم بی‌ضرر بودن این مکمل‌ها و رنگدانه‌های غذایی را تایید کنند، مصرف‌کنندگان باید بدانند پول اضافه‌ای که بابت زرده‌ طلایی تخم‌مرغ می‌دهند برای چیست؛ در واقع مصرف‌کنندگان پول بیشتر را برای پودر یونجه، ذرت و رنگدانه خوراک مرغ را می‌دهند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/6YS2tzd3
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه