سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو با تاکید بر اینکه متولی تولید، توزیع و انتقال برق، وزارت نیرو است، در مورد تلاش‌های اخیر وزارت نفت برای صادرات برق با مشارکت بخش خصوصی گفت: در تلاشیم بخشی از کارهای مربوط به تولید برق را به بخش خصوصی واگذار کنیم، اما نه به‌صورت تمام و کمال، بلکه وزارت نیرو به نیابت از دولت وظیفه حاکمیتی دارد که در تولید و توزیع برق حضور داشته باشد.

علیرضا دائمی، در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد اطلاعیه وزارت نفت مبنی‌بر جذب بخش خصوصی و صادرات برق از طریق مشارکت در زمینه واگذاری گاز رایگان افزود: متولی تولید، توزیع و انتقال برق وزارت نیرو است. معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو تصریح کرد: وزارت نیرو به نیابت از دولت مسئول تامین پایدار برق است و به همین دلیل، ما از واژه متولی استفاده می‌کنیم.

دائمی، در مورد تمایل وزارت نفت به صادرات برق گفت: برخی کارها می‌تواند با هماهنگی بین وزارت نفت و نیرو انجام شود و برای اینکه بخش‌های خصوصی در تولید و صادرات برق ورود پیدا کنند، این هماهنگی اقدام نادرستی است، اما باید توجه کنیم که وظیفه تولید، توزیع و انتقال برق به عهده وزارت نیرو است و تمام کارها باید با هماهنگی این وزارتخانه انجام شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kv6s0u4Z
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه