سه شنبه, ۱۷ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Tue, 8 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

نخستین جشنواره فیلم 180 ثانیه‌ای پاسارگاد که به ابتکار بانک‌پاسارگاد در حال برگزاری است، با استقبال بسیار خوب از سوی هنرمندان، علاقه‌مندان و هنردوستان مواجه شد. به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، خسرو رفیعی مشاور مدیرعامل و مدیر روابط‌عمومی این بانک با اعلام این خبر گفت: بانک‌پاسارگاد در پی استقبال بسیار خوب علاقه‌مندان از این جشنواره، قصد دارد علاوه بر اهدای جوایز به برگزیدگان این جشنواره، آثار آنان را نیز خریداری کند.

45768684

وی ادامه داد: همچنین این بانک قصد دارد در جهت حمایت و ایجاد انگیزه در علاقه‌مندان، پس از اتمام جشنواره و اعلام نتایج، زمینه را برای اکران عمومی آثار برگزیده، در یکی از سالن‌های سینمای تهران، مهیا کند. رفیعی ضمن اعلام آماری از استقبال علاقه‌مندان از این جشنواره ادامه داد: تا این لحظه 420 نفر برای ارسال آثار خود ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 54 فیلم کوتاه و 24 ایده بسیار خوب در بخش ویژه به دبیرخانه ارسال شده‌است. وی افزود: این جشنواره با هدف کشف استعدادها و حمایت از هنرمندان و همچنین جلب افکار عمومی نسبت به موضوعات این جشنواره، در سه بخش اصلی حفظ محیط‌زیست و منابع‌ ملی، تکریم خانواده و حقوق اجتماعی و معرفی یکی از خدمات، محصولات یا ویژگی‌های بانک‌پاسارگاد آغاز به کار کرد. وی در مورد مهلت ارسال آثار، شرایط و جوایز این جشنواره تصریح کرد: مهلت ارسال نسخه نهایی آثار، همراه با عکس کارگردان برای دبیرخانه جشنواره، تا پایان اَمُرداد 1394است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/6rHBPwpL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکس
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه