جمعه, ۱۰ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Fri, 1 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون اول رییس‌جمهور با بیان اینکه معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور به‌زودی سهم ۷۰۰ میلیارد تومانی خود را برای سرعت در تکمیل خدمات زیربنایی پرداخت می‌کند، گفت: دولت پیشرفت کار و تامین خدمات زیربنایی واحدهای مسکن مهر را رصد می‌کند.
 به گزارش فارس، اسحاق جهانگیری در پاسخ به این سوال که قرار بود هزار میلیارد تومان برای تکمیل خدمات زیربنایی مسکن مهر از سوی وزارت نیرو و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهوری برای تکمیل خدمات زیربنایی مسکن مهر پرداخت شود، اما هنوز سهم 700 میلیاردی معاونت برنامه‌ریزی پرداخت نشده است، گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی و وزارت نیرو دائما پیگیر پیشرفت ساخت‌و‌ساز و ارائه خدمات زیربنایی و روبنایی واحدهای مسکن مهر هستند و ما نیز در دولت مرتب این موارد را رصد می‌کنیم.
وی ادامه داد: به‌زودی آن 700 میلیارد تومانی که آقای نوبخت برای تامین خدمات زیربنایی واحدهای مسکن مهر قول داده پرداخت می‌شود.
اواسط شهریورماه سال جاری بود که جلسه‌ای برای تامین خدمات زیربنایی مسکن مهر با حضور مسئولان ارشد وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو و نوبخت در حضور جهانگیری معاون، اول رییس‌جمهوری برگزار شد.
در این جلسه نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی به جهانگیری و سایر مسئولان ارشد وزارتخانه‌ها قول داد تا 700 میلیارد تومان را دولت و 300 میلیارد تومان را وزارت نیرو برای تامین خدمات زیربنایی مسکن مهر تا پایان شهریور تقبل کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/p7QGyNAX
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه