سه شنبه, ۱۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Tue, 3 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

شبکه این اپراتور به نسل سه و بالاتر گفت: تا پایان دی‌ماه فاز اول و برنامه نصب ۹۰۰ سایت 3G تکمیل می‌شود و از بهمن‌ماه فاز دو توسعه را آغاز می‌کنیم، اما به‌رغم نصب همزمان سایت‌های 3G و 4G راه‌اندازی نسل چهار پس از راه‌اندازی کامل 3G  انجام خواهد شد. 

 وحید صدوقی در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: اولویت همراه اول در راه‌اندازی نسل سه تلفن همراه است. این اپراتور بیش از 60 میلیون مشترک دارد و با انتقال بخشی از مشترکان از نسل دو به نسل سه که خدمات مکالمه و دیتا را از این پس در نسل سه دریافت خواهند کرد باید آموزش‌های لازم برای استفاده صحیح از این نسل به مشترکان داده شود. مدیرعامل همراه اول افزود: پس از راه‌اندازی کامل نصب سه نسل چهار این اپراتور راه‌اندازی خواهد شد. وی ادامه داد: برنامه همراه اول برای نصب 900 سایت تا پایان دی‌ماه تکمیل می‌شود و در بهمن 93 با تکمیل فاز یک، فاز دو توسعه برای نصب سایت‌های نسل سه در این اپراتور آغاز خواهد شد.  

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/2AmuFGHk
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه