سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از نیاز هفت‌‌هزار میلیارد تومانی وزارت نیرو برای بستن پرونده آبرسانی با تانکر در روستاهای کشور خبر داد و گفت: به‌راحتی می‌توانیم در صورت تامین مالی، تا پایان دولت پرونده آب روستایی را ببندیم.
رحیم میدانی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: طبق آخرین برآوردی که انجام شده هفت‌هزار میلیارد تومان برای احداث و تکمیل شبکه‌های آبرسانی روستایی در روستاهایی که با تانکر به آنها آبرسانی می‌شود نیاز است تا آبرسانی با تانکر در این روستاها جمع‌آوری شود.
وی افزود: البته باید توجه کرد که مرتب با تغییر قیمت‌ها مواجهیم و از آنجایی که یک‌باره و در یک‌سال نمی‌توان این‌کار را انجام داد باز هم این رقم دستخوش تغییر می‌شود، اما به قیمت امروز، هفت‌هزار میلیارد تومان مورد نیاز است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا تصریح کرد: این پروژه‌ها با توجه به توانمندی پیمانکاران سه‌‌ساله قابل اجراست و به‌راحتی می‌توانیم در صورت تامین مالی، تا پایان دولت پرونده آب روستایی را ببندیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Z6sKtqxh
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه