چهارشنبه, ۱۴ آبان(۸) ۱۴۰۴ / Wed, 5 Nov(11) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه طرح پیش سرد‌کردن گوشت قرمز از هفته آینده براساس بخشنامه دامپزشکی لازم الاجرا است، گفت: اجرای این طرح براساس استاندارد‌های جهانی است اما افزایش قیمت هزار تومانی گوشت را به همراه دارد. علی اصغر ملکی در گفت‌و‌گو با تسنیم، افزود: براساس اعلام سازمان دامپزشکی به اتحادیه، کشتارگاه‌ها از هفته آینده مکلف به عرضه گوشت گوسفندی به‌صورت پیش سرد هستند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، گوشت گوسفندی قبل از عرضه 24 ساعت در پیش سرد کن می‌ماند تا قابلیت عرضه به بازار مصرف پیدا کند.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: این امر براساس استاندارد‌های جهانی عرضه گوشت قرمز است که سلامت بهداشتی گوشت قرمز را تامین می‌کند. وی اظهار داشت: اجرای این طرح به دلیل هزینه‌های مضاعفی که به واحد‌های تولیدی وارد می‌کند، بر قیمت تمام شده هرکیلوگرم گوشت قرمز هزار تومان می‌افزاید. ملکی اضافه کرد: هزینه‌های مضاعف طرح پیش سرد، شامل کاهش نیم کیلو گرمی وزن لاشه به دلیل از دست دادن آب، هزینه نگهداری در سردخانه و دستمزد کارگری است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/s31GNE9t
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطیخرید تاج گل ارزانسرور مجازیکد تخفیف فیلیموبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاین
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه