شنبه, ۱۴ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Sat, 5 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

فرصت اشتغال در شرکت گوگل

9 سال پیش ( 1395/3/8 )
 

شرکت گوگل برای آزمایش اتومبیل‌های خودران خود راننده استخدام می‌کند. این شرکت در یک اقدام جالب شروع به استخدام رانندگانی می‌کند که پشت فرمان اتومبیل‌های خودران قرار بگیرند و فقط در صورت لازم از فرمان اتومبیل استفاده کنند. عنوان شغلی که شرکت گوگل برای آن در نظر گرفته، «متخصص ایمنی وسیله نقلیه» است و در مقابل آن ساعتی ۲۰ دلار پرداخت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت گوگل گفته است کسانی که متقاضی این پست هستند باید دارای مدرک لیسانس، عدم سوءپیشینه، سوابق رانندگی بدون نمره منفی و قادر باشند در هر دقیقه حداقل ۴۰ کلمه را تایپ کنند. افراد استخدام شده باید در شهرهای «آریزونا» و «چاندلر» آمریکا به همراه اتومبیل‌های خودران مراحل آزمایش را پشت سر بگذارند.

این اقدام گوگل در راستای تصادف اتومبیل خودران این شرکت که چند ماه پیش اتفاق افتاد، صورت می‌گیرد و «متخصص ایمنی وسیله نقلیه» باید سامانه نرم‌افزار گوگل را کنترل و گزارش‌های لازم را به این شرکت از طریق لپ‌تاپ ارسال کند.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ehgocy7d
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکس
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه