چهارشنبه, ۲۸ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Wed, 18 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز
وزیر جهادکشاورزی:

یک میلیون تن ماهی در سواحل جنوب کشور در قفس تولید می‌شود

9 سال پیش ( 1394/11/23 )
 

وزیرجهادکشاورزی گفت: در طرح اولیه مطالعات ظرفیت تولید یک میلیون تن پرورش ماهی در قفس در آب‌های جنوب کشور پیش‌بینی شده است. به گزارش مهر، محمود حجتی ظهر جمعه در مراسم افتتاح سایت خشکی مزرعه پرورش ماهی در قفس روستای گرزه بیان داشت: طرح‌های پرورش ماهی در قفس از جمله طرح‌های مهم در راستای اقتصاد مقاومتی است.

حجتی با بیان اینکه طرح‌های پرورش ماهی در قفس مغفول مانده است، عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه تولید ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس برنامه‌ریزی شده است که تا پایان امسال تولید 4 هزار تن محقق می‌شود. وی خاطرنشان کرد: تولید ۲۰ هزار تن پرورش ماهی در قفس برای سال ۹۵ برنامه‌ریزی شده است که با تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده ظرفیت مناسب اشتغال هم در جنوب کشور ایجاد خواهد شد.

وزیر جهادکشاورزی با اظهار اینکه دوطرح 5 هزار تنی پرورش ماهی در استان هرمزگان کلید خورد، اظهارداشت: در زمینه ارائه تسهیلات به سرمایه‌گذاران هیچگونه مشکلی نداریم. وی افزود: وزارت جهادکشاورزی وظیفه ایجاد زیرساخت‌های اولیه برای راه‌اندازی سایت‌های پرورش ماهی در قفس را به عهده دارد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EMR5lnB8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه